Неначисляване на котки феи

Дискусията в/ъв "Общи проблеми" е започната от peepina на 28.8.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. peepina

  peepina Прохождащ

  Здравейте!Миналия месец при пълнолуние не ми се начисляваха котки феи.Днес пак обрах при пълнолуние и нямах начисление.Междувревенно от три дни, не виждам узряла реколта.Полетата стоят като засети, а са готови или дърветата отрупани с плод , а има часове до прибиране на реколтата.Нещо се обърка и незнам как да се справя.
   
 2. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Ще помоля за ID на фермата, за да проверя какво се случва с котките феи.
  Имаше такъв проблем, но е отстранен, доколкото ми е известно. (Поне при мен и през браузър, и в клиента понастоящем всичко е наред.) Евентуално изчистване на кеша на браузъра би могло да помогне; а ако играеш в клиента може да опиташ деинсталирането му, почистване на компютъра примерно с CCleaner и след това ново инсталиране на клиента.
   
 3. peepina

  peepina Прохождащ

  Извинявам се много за закъснението,но имах проблем с ID. Днес ми излезе : ID: 54881049 . Благодаря за разбирането и помоща!
   
 4. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравей, освен къщичката за котки феи имаш и един обор за производство на вълшебни пръчици, който се зарежда с една котка фея. Значи, обора ти като произведе котката фея тя директно отива, за да зареди производството, затова нямаш и увеличение на бройките. Можеш да построиш оранжев ъпгрейд, който произвежда 2 котки феи или сложи повече обори на полето, когато има пълнолуние.