Неначисляване на котки феи

Discussion in 'Архив на Помощ' started by peepina, Aug 28, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. peepina

peepina Прохождащ

Здравейте!Миналия месец при пълнолуние не ми се начисляваха котки феи.Днес пак обрах при пълнолуние и нямах начисление.Междувревенно от три дни, не виждам узряла реколта.Полетата стоят като засети, а са готови или дърветата отрупани с плод , а има часове до прибиране на реколтата.Нещо се обърка и незнам как да се справя.

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Ще помоля за ID на фермата, за да проверя какво се случва с котките феи.
    Имаше такъв проблем, но е отстранен, доколкото ми е известно. (Поне при мен и през браузър, и в клиента понастоящем всичко е наред.) Евентуално изчистване на кеша на браузъра би могло да помогне; а ако играеш в клиента може да опиташ деинсталирането му, почистване на компютъра примерно с CCleaner и след това ново инсталиране на клиента.

3. peepina

peepina Прохождащ

Извинявам се много за закъснението,но имах проблем с ID. Днес ми излезе : ID: 54881049 . Благодаря за разбирането и помоща!

4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, освен къщичката за котки феи имаш и един обор за производство на вълшебни пръчици, който се зарежда с една котка фея. Значи, обора ти като произведе котката фея тя директно отива, за да зареди производството, затова нямаш и увеличение на бройките. Можеш да построиш оранжев ъпгрейд, който произвежда 2 котки феи или сложи повече обори на полето, когато има пълнолуние.