Неначислена кутия с орнаменти

Дискусията в/ъв "Общи проблеми" е започната от tanyamery на 29.12.24.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. tanyamery

tanyamery Адмирал

Преди 5 минути влезнах в прозореца на събитието и двете люпилни за бонуси бяха с червеният удивителен знак, обрах ги, но кутията с орнаменти не ми се начисли. Бихте ли погледнали, какво се случва.
    ID: 35237585
    Благодаря.

Bamze и .TAINNA. харесват това.
  2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, в инвентара си имаш две кутии с орнаменти. Можеш да ги търсиш с търсачката ако не ги виждаш...

3. tanyamery

tanyamery Адмирал

Кутиите си бяха 2 преди брането, с обраната трябваше да станат 3. А го забелязах защото не ги оставям да се трупат в "отвори", отварям си ги веднага. Загледах се защото с въпросната кутия щях да стъпя на позиция 13, от която се взема декорацията, която дава купички с бисквитки, явно това ще стане след 8 часа. Здраве да е! Прощавайте че смутих почивният ден.
    П.П. Сега гледам в официалното инфо, пише че зрее на 23часа, а при обирането на мен ми отчете 13,58 мин. до следваща готовност сигурно е бъг или има нещо което намалява времето за зреене....?.....

Последна редакция: 29.12.24
  4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, няма нещо, което би намалило времето за зреене. Специалното поле, даващо Изобилие от кутии с орнаменти, за последен път е обрано на 2024-12-28 в 23:53:50, ще бъде отново готово за обиране на 2024-12-29 в 22:53:50 ч. Приятен ден!

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.