Невалиден бонус код

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от РОСКАРУСЕВА на 27.1.25.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. РОСКАРУСЕВА

РОСКАРУСЕВА Подрастващ автор

Бонус код HAPPY15BDAYFA ми дава ,че е невалиден.ИД14538355.Моля за проверка,благодаря.

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, използван е на 2025-01-26 в 10:50:27 часа. Приятен ден!

3. -roni23-

-roni23- Стажант

На мен също ми дава, че е невалиден ИД2391124

4. dodostar2000

dodostar2000 Стажант

Мисля,че повсеместно или в повечето случаи ще пишат за навалиден код.Да питаме ли всички с ИД?

5. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, опитай отново, бонус кода работи. Пробвай с copy-paste, не знам как го вкарваш в полето, но пробвай по различен начин...

6. mushnu4ka

Здравейте, казват, че няма проблем с бонус кода. Аз също пробвах и успях да го ползвам (в браузър). Да не би да го въвеждате грешно? За игра през какво устройство става въпрос? В браузър или през клиента? Хубав ден!

7. dodostar2000

dodostar2000 Стажант

Моля проверете :ИД 17458970 Предварително благодаря! Подразбира се за кода пробвах няколко пъти.

8. svetoslav05

svetoslav05 Прохождащ

ИД 13265869 - Моля за проверка!

9. mushnu4ka

Привет, в тези два акаунта към настоящия момент не виждам да е използван бонус кодът. Но ще помоля да затворите играта (желателно е от "Х" на играта, не от "Х" на прозореца), да рестартирате устройството и да опитате отново. Хубав ден!

10. dodostar2000

dodostar2000 Стажант

Много много се извинявам подаден ми е грешен код / без В / за което още веднъж сори за размотаването!!!!!!!!

11. mushnu4ka

Моля. Приятна игра!

П.П. Радвам се, че и svetoslav05 вече успешно е активирал бонус кода.

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.