На кое ниво сте?

Discussion in 'Кътчето на ораторите' started by БГфорум, Jul 4, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

На кое ниво сте?

1. 10-50

2.0%
  2. 50-100

16.7%
  3. 100-120

9.1%
  4. 120-150

7.6%
  5. 150-170

1.0%
  6. 170-200

2.0%
  7. 200-210

3.0%
  8. 210-220

12.1%
  9. 220-300

46.5%
  1. ka-linka

ka-linka Пазител

Точно тогава влакът става пътнически и плааааааааавно преминава в товарен :D:D:D

2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xDxDxD

ka-linka likes this.
  3. dedoto

dedoto Адмирал

и накрая ще трябва да слезнем да бутаме:oops: че олювите са уморили и не щат да дърпатxDxDxD

4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

:pxD

dedoto and ka-linka like this.
  5. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

234 ферма бахама 561 почти, безумни брой точки се иска за всяко следващо ниво:oops::oops::oops:

6. dedoto

dedoto Адмирал

вярно си е направо не ми се мисли за ниво над 250:oops: ако няма някакви повратни промени:eek:

.TAINNA., DILQNADELI and ka-linka like this.
  7. ka-linka

ka-linka Пазител

За промените те чуха веднага, нали прочете, че ще има промяна в поръчките /стаята за мисии/. Сега като ще почнат да дават за 10 ябълки милион и половина точки и още толкова пенита, ще хвръкнем към ниво 300 :D

8. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Дано нещо променят, че и правнуците няма да видят ниво 300
    :DТичам тогава да заредя едни 20 ферми с ябълкови дървета

kakata13, ka-linka and .TAINNA. like this.
  9. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Образно казано, от 234-то до 235-то ниво са необходими приблизително толкова ТО, колкото от 1-во до 224-то.

10. dedoto

dedoto Адмирал

xDxDxDвсе още очаквам някой пра-пра-пра-.......от 2500г. да ми изскочи насреща и да ми каже :абе ти луд ли си дет на върза на тая ферма 500г. и ни моим да го стигнем тва ниво 300 :wuerg:вече 150 г. мъчим 299-то:cry:

11. ka-linka

ka-linka Пазител

Образно казано, 8 години играя и 224 е мираж, за 234 не мисля изобщо. И тук се сетих един виц: Първия учебен ден учителката казва: "Които учат за 5 и 6, ще попаднат в рая, а тези с 2 и 3 - в ада". От задните редове се чува шепот "Живи има ли изгледи да завършим? " Та и с ниво 300 на фермата така xDxDxD

12. -niksan-

-niksan- Обсебен

Не гоня нива.
    За втори път си занулявам читалището
    Когато няма задачи сея за хамбара стока да имам.
    Чакам бъдещи куестове над ниво 200

13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

а аз чакам да променят бройките в куестите. Играя избирателно само тези, които ми дават полезни и смислени неща :p;)

kakata13 and pepa551 like this.
  14. -niksan-

-niksan- Обсебен

Тези неща ги вех още в началото:)

kakata13 and .TAINNA. like this.
  15. .water.

.water. Обсебен

Ще поръчаме куестове само за теб в читалището още няколко такива ударници и чакам следващия куест да е вече с милиони бройки китки примерно сребро 1000000 нахут 10000000 елда 1000000планинска маргаритка 3 звезди и едно потупване по рамото, злато 3000000нахут ит.н 3 звезди и две потупвания по рамото ,диаманта 10 000 000 нахут и т.н. 3 звезди и загадъчен обор оранжеви кокошки или жълто производство на пух и бонус безмислена декорация .

16. -niksan-

-niksan- Обсебен

Похвала пред строя,един месец домашна отпуска;):)

17. стефи_27

стефи_27 Подрастващ автор

За постиженията ,пред строя имаш и целувка от мен:inlove::)

18. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Браво на теб, и аз обичам празно читалище xD

kakata13, .TAINNA. and -niksan- like this.
  19. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

изтегля ги и ги качва

krassimira and .TAINNA. like this.
  20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

sm0uk3r71
    го е казала, а аз да поясня още малко
    хващаш растението, което ще сееш с мишката и го качваш на лентата Предпочитани. Когато правя куест, там редя растенията, които ми трябват. После ги махам от там и слагам други. Може да не е за куест, но ако имаш растения, които ти трябват, редиш си на лентата и от там ги сееш.

krassimira likes this.