Намалете темпото, БП!

Discussion in 'Актуализации и идеи' started by joujoujouj, May 27, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Съгласни ли сте да се намали месечния брой на временните събития?

1. Да

2. Не

3. Все едно ми е

Results are only viewable after voting.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

аз имам спомен и ако не са изтрити темите, защото повечето негови неща или такива свързани с него са изтрити, мога да покажа. най-прясно ми преди да го баннат когато беше казал, че всички сме прости потребители. да, такива сме, но от неговото писание доста осезаемо беше, че не говори за обикновени потребители, а баш за прости и тона му беше такъв, а тя домъкна със себе си тълковния речник да ни обясни ;)

2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Може, за това написах "май". Българският език е богат, някой разбират едно, други друго, за това си трябват речници, което вече е една друга тема.

3. БашФермер

БашФермер Генерал

то ясно, че може да се напише едно нещо по 100 начина, наистина ни е богат езика, обаче има значение тона и контекста, в който се казват, нали? и когато си груб, като тук дето е драскал, нападаш, обиждаш и кажеш на всички, че са прости потребители как да го разбираме? като потупване по рамото или като допълнение към цялата помия?
    не ми се спори, прекалено рано ми е. той и сам, без да се намесваме ние, си показва колко пари струва и колко е гневен. постъпките и постовете му се виждат от всички.

там бяхме прости, тук сме лигави. очаквам тълковни речници, защото пак може нещо да не съм разбрал правилно.

Last edited: Jun 15, 2018
    sm0uk3r71 likes this.
  4. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Всички знаем, че ти е слабост, аз лично гледам на него от към пъстрата му страна - свят широк, хора разни...

milena7004 likes this.
  5. p_janeta

p_janeta Старейшина

А сега се извини на Mуши, Баш :)
    Няма смисъл да търсиш, спомням си случая. Аз бях писала и стоя за думите си. От контекста личеше, че не е искал да обиди. Независимо от намесата ми, както виждам, неточно използваната дума е довела до неправилно тълкуване и конфликт.
    Колкото до това, което е написал сега, не смятам, че се отнася за мен, просто го игнорирам.
    Не мисля, че е адресирано и към теб, ти не си такъв човек. Не разбирам защо се палиш и му обръщаш внимание.

6. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Аз не съм Баш-но ще си кажа мойто мнение-такива негативни личности не бива да бъдат издигани на пиедистал-ей за това понякога аз не се сдържам:mad:Мине се не мине-като китайски шаблон току се заяде с някого или просто обижда по някакъв начин играчите без конкретно име ,само защото някаква идея не му е харесала и смята че само неговото мнение е правилно!Съответно после си чете коментарите-е да му имам и забавлението аз.Досадно е вече,даже и да ги подминаваш:p:wuerg:А че събитията трябва да се намалят е наистина наложително-като матрица ги бълват и става безинтересно понякога.Има една поговорка-Едно да е,ама като свят.Трябва да му се направи отделна тема за него-та който иска да го чете.Например"The World to Karakondjo-what happened whit your favorit farmer today"-да си коментира,да пиши каквото си иска и да не блокира темите-че понякога забравяме за какво сме я започнали и току я затворят:pПък който иска да си му е почитател-решението си е негово.......:)xD

kakata13, amira, dedoto and 1 other person like this.
  7. БашФермер

БашФермер Генерал

баш към мен си е - Мотото ми е "всеки ред в повече - пирон в ковчега на б. ф - б.ф. е баш фермер. и не, че съм се обидил, няма и да се, обаче ми омръзна тия пирони да ги развяза вече повече от 6 месеца.
    колкото до темата, ще търся, ако е изтрито ще попитам и админ, но съм сигурен, че муши писа там. запомнил съм я ще ти кажа от кде. от как тоя почна да ми забива пироните и взех да го ям муши не веднъж мина да ми направи забележка колко съм лош, колко сме нетолерантни всички и т.н.

sm0uk3r71 likes this.
  8. pepa551

pepa551 Анализатор

Конжи отдавна не чета и няма как да ме засегне.Предполагам, че търси внимание, макар и виртуално.
    Хей, човече я се спри и за бумеранга се сети !!!

-georgi88- and -niksan- like this.
  9. БашФермер

БашФермер Генерал

проверих, не е писала, затова се извинявам....явно там е пропуснала, за разлика от другите теми, в които размахва пръст за да го пази, обаче поне видях, защо пак съм й се издразнил и защо имах спомен че и там ме ядоса. ти си минала да обясниш как не ни е обидил, а тя е минала и е харесала само твоя пост, щото ние всички коментиращи там сме прости и сме разбрали всичко грешно. но както го беше казал той определено простите не бяха обикновени ;)

10. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

там е проблема при теб и не е от днес8)

11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/допълнителни-полета.16222/page-2
    ей, на, пак жанета, муши за друго беше ма сигурно е изтрито нал ядаахме бана тогаваxD

12. БашФермер

БашФермер Генерал

абе помня аз, че ми се кара тя по повод него, как сме го нападали и тем подобни ама нямам време да го търся сега, че имам работа, но съм сигурен в това, защото не за пръв път я викам да го дундурка или да го позабърше като се е наакал. аз без да има за какво няма да я викам.

sm0uk3r71 likes this.
  13. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Ми кво чака тогаз-за домашно да издаде амнайсе иляди тълковни речници за за езика на Конджи та да моем да ги ползваме кът читем я-ай паа да се върнем у школото -готино занимание яxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

kalin4eto77 likes this.
  14. БашФермер

БашФермер Генерал

и кобрелия веднъж виках да си види булинга, дето обвини нас, че го практикуваме върху него....та тях двете съм викал, няма да е случайно тая работа....ама както и да е, тръгна много встрани тая дискусия, но кво се очаква от лигави потребители в крайна сметка :D

15. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

По желание на автора.

kalinamalina1983 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.