Менажерия

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от krassimira на 19.5.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. krassimira

krassimira Напреднал

Админи,до кога могат да се закупуват менаджериите?

2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Няма срок, когато искаш тогава, както е и с предишната. За това сме писали само от, без до в официални.

3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Не от прочетеното останах с впечатление че има някакви цветни подобрения за хамстери/сейфове. Иначе то има още 3 часа да ми зреят зеленцата, дано паднат поне 12-а да има за 2 фризбита. Насадил съм някакви неща, ама колко и какво ще падне - кой да знае. Има все пак още 3-4 дена, а при мен няма още и 50 човека в топ-а ако спечеля 100-е за реда ще предам 1-2 колкото да не е без хич и няма да се тормозя.

4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Гледаме всички теми, не се притеснявай :) Коментара не беше конкретно към нея, а към всички. Много по-лесно е различните въпроси да са в отделна тема, така ако и друг има проблем ще се ориентира по-лесно.

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.