Менажерия - дискусия и въпроси!

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jun 14, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. chaikatabs

chaikatabs Активен автор

Аз дадох 500-те звезди,но нищо ново не намирам. Какво отключих?

shiky likes this.
  2. .water.

.water. Обсебен

Кутията на Пандора

3. chaikatabs

chaikatabs Активен автор

Кух отговор...

4. .water.

.water. Обсебен

Ами погледни в читалището и пак ми отговори....

5. chaikatabs

chaikatabs Активен автор

И одеве можеше да отговориш така.
    Ама Не! Дай да се правим на интересни, а не се усещате колко тъпи ставате.

6. p_janeta

p_janeta Старейшина

Взел си менажерията. Търси го в менюто с оборите.

chaikatabs likes this.
  7. rumi74

rumi74 Подрастващ автор

ама защо?не ми позволява да преместя обор от полето в нея ,ами трябва да ги прибера първо ,не може ли от къде си избера обор от там да може да се постави в менажерията

8. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

обори от менюто поставяш в менажерията, а не от полето.

9. baiete

baiete Болярин

Аз ли не скивам или не може да се слагат розови и там всякакви други цветове ? Голямо дърво ще излезе тази менажерия o_O

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ти не скиваш добре. Слагаш си първо нормалните обори, после ъпгрейтите. Цъкваш върху поставения обор и ще ти се отвори менюто с ъпгрейтите, ако има такива.

baiete likes this.
  11. bubolina8

bubolina8 Комисар

Нещо не разбрах ? Бормашините падат при обиране на складовете.Кои са тези складове?

12. baiete

baiete Болярин

Ясно :p виж така не съм пробвал , а и честно да си кажа по прескочих инфото не знам там дали е обяснено :oops:

13. cochonou95

cochonou95 Подрастващ автор

Под склад се има предвид менажерия. В първоначалната информация ги наричаха складове, а след това ги "прекръстиха" на менажерии.

bubolina8 likes this.
  14. bubolina8

bubolina8 Комисар

Благодаря ти

15. stoeva

stoeva Подрастващ автор

здравейте, аз си имам вече менажерия, сложих си 4 обора и сега чакам да ми се паднат бормашинки, които да използвам за ъпгрейд, но те не се появявят

shiky likes this.
  16. bruk67

bruk67 Стажант

и като дадох 500 звезди -сега ме праща да си я закупя и с лалогулдени !?

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Първата се взема със звезди, а втората - с лг. Засега толкова можем да имаме. А тая от дървото е в менюто с оборите, хващай я за ушите и я вади на полето.

18. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Само аз ли си купих фабрика за л...а за 500 звезди. Нареждам я както трабва и като отида до друго поле и се върна да си я видя колко е хубава и я намирам в положение за прибиране на тор, прибирам 7 тор ,животните са си вътре поне ,слагам вода и до другото влизане на полето където е поставена. Няма лошо, ама торта в момента е 1 пени - де да беше куест ,че да е по 800 , че да видиш как се правят пари - хахахах.

19. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

и при мен е тъй, моля някой син да я зареди белким тръгни 3 пъти я зареждам ресурс взема и пак за чистене ид 3688714

sabchooo likes this.
  20. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Опитайте да я приберете в менюто и да я поставите след това отново на полето.