МЕНТОРИНГ СИСТЕМА

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by tanyamery, Dec 2, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ka-linka

ka-linka Посланик

благодаря, всичко е наред вече

2. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Вече съм 107 ниво и все още не са ме одобрили за ментор... Чета, че много играчи са одобрени на 86 и 96 ниво....Ако менторството вече не съществува поне го обявете официално

3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Пробвай да се логваш за колкото се може по-дълги периоди от време през мобилния, например в английската версия на сайта. Струва ми се, че така шанса да те одобрят е по-висок.

4. Самардапа

Самардапа Главен болярин

пробвах този вариант около ниво 100 и ми омръзна да вися безцелно с часове...

5. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Фермата като концепция е маратонско бягане, а не спринт. В повечето случаи този вариант отнема няколко седмици или месеци, но вероятно има и голяма доза късмет, знам ли. Мисля, че по средата на седмицата се одобряваха менторите, така че по спомен сряда или четвъртък са най-подходящите дни да наблегнеш на "висенето". В останалите дни според мен няма особен смисъл, но все пак има и по-големи капацитети по темата от мен, нека те си кажат мнението.

6. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

На някой му е кофти много днес, яко се регистрират сателитки, в всички ферми само такива пиленца налових поне ги вдигай до ниво 40 та и аз да имам полза от това:D:D:D:D

.TAINNA. and [[Fermerkaa]] like this.
  7. kofti.12

kofti.12 Прохождащ

Точно за теб нива да вдигам никога .

8. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

xDxDxDЗатова те и задържах само 12 часа;)

.TAINNA. and kakata13 like this.
  9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Искам да благодаря на пиленцето с ник alelina за трудолюбието.
    Правя го тук, защото по някакви причини (подозирам дублиран ник) не можех да изпраща съобщения.
    :):):)

alelina likes this.
  10. пенка

пенка Прохождащ

Преди доста време влезнах за малко в играта за кратко и излезнах. Сега познати ми казаха, че играта е интересна и пак влезнах. Един ментор ме залови, а аз без да знам какво е това, казах да и сега не мога да се махна от него. Нивото ми расте, а менторът едно здрасти не ми е казал още. Мята ми по 3 суп.тор на ден, пусна 1 зайчарники някакво производство и до там. А да обясни нещо за играта, няма. Имам само 12000МП и не знам как да ги увеличавам. Купувам по 2,3,5 семена и ги разсявам, но това не е работа.
    Въпросът ми е следи ли се работата на менторите, може ли начинаещ да поиска развод с ментор като моя и на кого да казвам, когато нещо не е наред? Вече съм 17 ниво. Даже купих лалогулдени да имам, не знам за какво. Къде ми е ментора? Пощата от регистрацията е закрита заради невлизане и това не знам как да оправя. Може ли да си сменя пощата и как?
    И да, искам да си сменя ментора. Има ли начин?

Last edited: Jan 26, 2019
  11. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Основно поле - Фермерска къща (къщата вляво от мелницата) - Училище за фермери - Ментор... По спомен там имаше опция за напускане.
    P.S. Между другото има възможност да пишеш на ментора си, а дали ще ти отговори е вече друг въпрос.

12. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Вероятно предполага че си сателитка и че познаваш добре играта.А и наградите от ментора са според нивото на пилето.Може да изпълняваш куестите в читалището и ще получиш и други ЛГ.Фермерскага къща която е до мелницата-кликаш върху иконата с пилето и от там има опция за напускане на ментора

Last edited: Jan 26, 2019
  13. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    всичко за менторинг системата може да прочетеш тук : Училище за фермери (менторинг система)
    Дали ментора и пилето ще комуникират си е тяхно решение, никой не следи тяхната работа. Относно пощата пиши на съпорт, ако може да помогнат колегите ще ти кажат. За да напуснеш ментора влез във фермерската къща бутона с пилето и кокошката Screenshot 2019-01-26 at 16.55.06.png и натисни бутона напускане на ментора.
    Screenshot 2019-01-26 at 16.54.04.png

След като го напуснеш за да намериш нов трябва отново да влезеш в менторинг системата. [​IMG]
    Прочети темата която ти дадох мисля че ще ти е от полза. Ако имаш нещо неясно винаги ще ти отговори някой тук.

пенка likes this.
  14. vida_bl

vida_bl Обитател

Благодаря на пиле =търнокоп80=,което за 3часа вдигна ниво 40,дай боже на всички играчи такива пилета!!!!!!!!

-dd76-, [[Fermerkaa]] and пенка like this.
  15. пенка

пенка Прохождащ

Благодаря. Смених ментора. Благодаря и за линка за темата. Вече съм 21 ниво и започнах полето за пълнолунието. Играта става все по интересна :) Само да мога да се справя с мъхнатите пенита, за да мога да купя семена, дървета и обори.

16. Бисквитка-ММ

Бисквитка-ММ Кандидат за признание

Моля да ми пишеш на ник - maiailiewa защото ми излиза че акаунта е на 1 ниво. Явно има дублиране.

пенка likes this.
  17. пенка

пенка Прохождащ

Писах ти. Сега разбирам какво е станало.Когато влезнах за първи път във форума имаше питане с какъв ник искам да се регистрирам. Използвах моето име и ме пусна. Станало е това, че има играч пенка в играта, който като мен е играл до 3 ниво и вече не играе. И не е влизал във форума. Моят ник в играта е друг.
    И така, напуснах менторите. Разочарована съм от липсата на вежливост и подхвърлянето на 3 суп. тор. Едно зрасти не ми казаха, а първият ментор отговори на мой въпрос на латиница при това доста неграмотно.

Благодаря на Бисквитка-ММ за голямата помощ и сърдечност. Да можеше да ми стане ментор ... Такива трябва да са менторите.
    Благодаря Бисквитка-ММ :)

18. Каспаретка

Идеален момент за пилета да качват нива.Една кошница изиграна и е литнало;)

DILQNADELI likes this.
  19. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Ако е отворена Бахама

20. Каспаретка

Да на 14 ниво ферма, отваряш я и летиш.