МЕНТОРИНГ СИСТЕМА

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by tanyamery, Dec 2, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

не са виновни пилетата, менторите тъй ги научиха:Dсамо се чудя новите ментори (бивши пилета), дъл станаха донори, че кът пилета много знаеха8)

БашФермер likes this.
  2. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

При мъжът ми също се яви Гришоман с номер 2

Ако обърнете внимание на датата и часа ще разберете, че въобще не чака да раздава обиди и правосъдие, той моят мъж нямаше време тия дни да си обърне внимание на фермата пък тоя Гришоман 2 се тръшка за кишове все едно това не е само една игра и в света няма друго освен кишове и чийскейкове xD.... Бре Гришо, стига си се излагал....никой не е длъжен като е ментор всеки ден да влиза в играта.... на мен друго ми направи впечатление .... като се представя за стар и опитен играч що незнае къде да пише заглавието на писмото и къде текста ... xD .

3. БашФермер

БашФермер Генерал

хахаха такъв опит го бие, че ум да ти зайде

4. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Сигурно, аз чакам да дойде при мен да си поиска xD

5. -niksan-

-niksan- Обсебен

Вместо да проси да хвани мотиката и да копа по сателитките,ще изкара повече пари от продажба от животни и дървета, който не те задължават всеки ден да влизаш.
    Дори няма да може ,да си изпрати кишовете ,който ще купува на ден:)

6. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

е да ама първо трябва да ги дигне на 40-то ниво да му се отвори пазара на занаятите.

7. -niksan-

-niksan- Обсебен

През това време от копане и продажба ще изкара парите,после ще купува.

8. БашФермер

БашФермер Генерал

за 20 мин вдигам ник на 60-62 ниво, читалището дава много възможности, без да ям абсолютно нищо, но няма да му отварям очите все пак човека ми се похвали, че има 20 ника с по 50 милиона пенита, но иначе го е ударил на просия :D

[[Fermerkaa]] and sm0uk3r71. like this.
  9. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

А баш, ама и в двете го небива - ни в копането, ни в просията.

10. milkoga1

milkoga1 Господар

Аааа,недей така,има тактика човека,отделен въпрос е кой ша са хване на въдицата xD,пък кат нещете на пилетата пращайте на мене,аз не отказвам...xD

.water. and sm0uk3r71 like this.
  11. The.Farm

The.Farm Болярин

Много лесно за такъв простак. Банче по ИП на фермите му в играта. И да сменя доставчика на нет, че да се пробва пак.. ако не му е увряла наглата глава. Не съм ментор, но чак на мен ми прекипя да чета нагли просения.

DILQNADELI likes this.
  12. sm0uk3r71.

https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Фалшиви-и-НЕкоректни-Пиленца.13436/#post-77638
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Училище-за-фермери.14423/
    тъй ги научиха
    не са само тез теми мъ не ми се търси

Last edited: Sep 11, 2017
    БашФермер likes this.
  13. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Може и да сме ги научили, но след това нещата опират до характер и личен избор...аз и във живота съм така все гледам да помагам и все се намира някой, който вижда шанс да се възползва от това. Лично аз като млад ментор /темата за фълшивите пилета е от тогава/ съм получила обиди от пилета въпреки подаръците/... сигурно не съм само аз... но вече опита на ментор ме научи да разпознавам новите играчи от останалите и проблемите ми изчезнаха ... в момента имам две истински пилета ... аз им пращам благинки / без да прекалявам и те са доволни/ кореспондираме си и си дигат нивата без да бързат , точно това което трябва да представлява менторинг системата. Много повече идват от "другите" пилета с тях действам както ти ме научи... само от заложените подаръци от системата ... така си проличава кой е сериозен играч и кой проси.
    Моя съвет към новите ментори - не бързайте с подаръците за точки опит оставете пилето да порасне самостоятелно няколко нива, кореспондирайте за да прецените дали искате да го зарадвате с ценнен подарък в противен случай рискувате да останете недоволни от менторинг системата.

..koni.. and sm0uk3r71 like this.
  14. sm0uk3r71.

точно, но за жалост има много ментори донори :cry:от здравей и фърля:cry:скоро връщах благини на такъв ментор xD нарочно 4 дни ниво не качих мъ подарък получихxDбеше мъ уловил по грешка, дори писмо не съм му пускала, е как няма да има от втория тип пилета:)само пиле да ми прискенджи , че гладно одма го "наранвам''без да му са обеснявам8)

Last edited: Sep 12, 2017
    BUTTERFLAYS likes this.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Днес ми се улови пиленце гришоман1, докато се усетя и отлетя. (От 21 до 40 ниво.)
    :D

16. mechopuh78

mechopuh78 Guest

Два дена беше при мен, от днес го няма xDxD

17. Mermaid

Mermaid Обитател

За първи път инсталирах Farmerama на телефона след 6 години игра,и .... то защото буксата на лаптопа прегря
    от щедростта на кралицата :).дори изпуснах дните с продълженията :) с надежда да се повтори в оригиналния си вид и в бъдеще.:)
    След време пак тук прочетох коментара на Пума за менторството , но не предприех нищо по казуса ,защото играта чрез телефон не ме устройва :)
    .water. сподели същото и това ме накара да опитам все пак този трик.Изчаках да свършат активните евенти и преди два дни започнах да влизам чрез puffin на телефона и Mosila на лаптопа през деня и оставях играта отворена на телефона през тези 2 нощи .Тази сутрин се събудих ,погледнах часа ,беше 9,47 ,видях играта отворена и една совичка на оградката,не очаквах съсед да ми пише в тези зори :) И ето изненадата дойде !На втората нощ !
    За такива моменти във форума , когато споделеният опит води до фантастични резултати при останалите играчи ,
    давам ОЦЕНКА 6+ .
    И Благодаря за което с главно Б...на всички , които със своя опит и безкористно общуване ,положителна нагласа ,водят до
    просперитета на тази игра от самото й начало, и до днес са в полза на цялата общност тук :)Добрите практики, които водят до
    добри резултати, винаги ще бъдат аплодирани ,следвани и запомнени от всички,възползвали се от тях .:)

Аз съм МЕНТОР !

Last edited: Sep 14, 2017
  18. .water.

.water. Обсебен

Айде честито момиче:)Все работни пилета да ти се падат да лежиш по ореха на сянка ,а те бързо да литват от полога.

DILQNADELI and Mermaid like this.
  19. milkoga1

milkoga1 Господар

Ей накарахте ме и мене да са пробвам,още довечера...;)

malkata_ice and Mermaid like this.
  20. Пума~`

Пума~` Ветеран

Не е само при теб. Казах го на 3-4 играча и при всички се получи. Всъщност и аз без да исках го направих, а сега като прочетох си припомних и моята история :) Също като теб си бях оставил фермата (часа не помня колко беше, но беше доста рано) гледам писмо и си мислех, че някой съсед ми е писал изобщо не бях очаквам, че може да е от системата и да пише вече си ментор ! След като го видях се зарадвах много. :)
    А и да подчертая, браузъра puffin ми беше на Английски език. :)

milena7004 and Mermaid like this.