МЕНТОРИНГ СИСТЕМА

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by tanyamery, Dec 2, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Вземи назаем на Люси очилата , а в жегата приготвих (при нужда) ветрилата :p

2. KAtanasova

KAtanasova Guest

Оф,благодаря.Явно още съм спала и не съм догледала,а още вчера видях Лю като писа.

3. staneli

staneli Старши болярин

"Системата ще премахва неактивните пилета, автоматично."
    Работи ли се по въпроса?
    Току-що улових 2 пилета едно след друго с червен термометър, сателитки очевидно, загубени в пространството, с еднакъв ник и различни цифрички след него...

4. mell

mell Редовен

Откъде може да се откаже участието в менторинг системата? Много отдавна съм кандидатствала и не съм одобрена. Предпочитам да се откажа, отколкото да чакам нещо което няма да стане.

DILQNADELI likes this.
  5. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

от никъде

6. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Можеш да пишеш на съпорт и от там ще те премахнат.

7. Пума~`

Пума~` Ветеран

не се отказвай, мен ме одобриха на 96-то ниво, а ако си на по-високо ще те одобрят ;)

vikito1972 likes this.
  8. Mermaid

Mermaid Обитател

Дааа, вероятността за одообрение е към 201 ниво,
    защото вече превалям ниво105 ,но менторството е химера
    за моята ферма ,след като ме прескочиха на 91 ниво, на 101 ниво,
    очакванията са за 201,защото нивата нямат значение ми се отговаря ....
    и няма никакви обявени критерий за тази опция ,
    липсата на обяснение е много трогателно в подобен случай :)
    Твърдо съм убедена, че на 201 ниво ще получа приза "Ментор" :)

mell likes this.
  9. БашФермер

БашФермер Генерал

спени айпито влизай малко от немско да видиш кво ще се случи и през немския портал

Mermaid likes this.
  10. .water.

.water. Обсебен

Доста влизах през немско нищо не се случи:).

milena7004 and Пума~` like this.
  11. Mermaid

Mermaid Обитател

Благодаря много за отзива .

12. mell

mell Редовен

Аз съм в момента на 101 ниво и съм прескочена. Нямам намерение да чакам до 201 ниво- до тогава може и да се откажа от играта.

13. Пума~`

Пума~` Ветеран

така е, но след като ти споделих моят начин май и при теб стана а ? :)

vikito1972 likes this.
  14. .water.

.water. Обсебен

О да в началото на август беше за една седмица станах ментор и отдавна докопах заветния дракон:))))

milena7004 and Пума~` like this.
  15. Пума~`

Пума~` Ветеран

и аз за една седмица. Всеки един домашен любимец е важен, дракона е доста добър 20 % ТО не са малко. :)

vikito1972 and .water. like this.
  16. БашФермер

БашФермер Генерал

е на такова пиле не бях попадал до сега, дали няма да го изтрия първи, а? :D

не ме бърка да му пратя квото и да било ама не знае как да си поиска ;)

и продължава.....накрая и нагъл излезнах и прост, що ли? щото на такъв и да съм на зор няма да дам! можеше да пише ей айде да сме си взаимно полезни ти вземаш точки, аз качвам и щеше да получи, нямаше да е първия, ама така тц

Last edited by moderator: Sep 10, 2017
    The.Farm and milkoga1 like this.
  17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Моят опит от преди няколко дена (с предполагам същия играч):

18. БашФермер

БашФермер Генерал

ами явно затова му служат профилите за да проси, ето тук и чатни си е поискал човека....да мине някой админ, че да му даде банан, егати наглия тип.

толкова е мил, как да не му даде човек

тук обяснява за злочестия си опит с менторите :D не знам при кой е било това, при мен не е вдигал нищо, още с идването почна и просенето

Last edited by moderator: Sep 10, 2017
  19. kismit

kismit Активен автор

Не ми се е случвало някое от "пилетата" ми да си иска продукти от занаятите, но ми се е случвало две от тях покрай ПиТ да искат доста редки неща. На първото пратих някои от тях и то отлетя :)

20. БашФермер

БашФермер Генерал

Основният ник на този е малък, през цялото време говори за ВАС менторите, а не за НАС. Не се слага в тази графа, значи не е. Другото което е, да изнудва хора на 200 ниво за смешни точки за продукти ясно показва, че не е въобще наясно с менторството и какви точки се вземат, че не сме закъсали до него. Неука история е общо взето, което пък ме води на мисълта, че да се пробва на толкова хора и за кишове, и за чатнита, и да му ги изпрати човек %-та вероятност да не ги изяде, а да си ги прати в основната за да ги продаде за пенита е огромен. Общо взето никовете са направени за просия, а не с цел игра и да ги вдига за нещо конкретно.

The.Farm and sm0uk3r71. like this.