МЕНТОРИНГ СИСТЕМА

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by tanyamery, Dec 2, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. milena7004

milena7004 Майстор

Честито ! А,аз днес станах ниво 100 и все още си чакам одобрението! Дано скоро ме споходи твоя късмет:)

..koni.. and Пума~` like this.
  2. Пума~`

Пума~` Ветеран

Не е късмет, пиши ми в играта ;)

vikito1972, paunche28 and milena7004 like this.
  3. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Честито :) Аз съм още на 87 ниво и чакам за одобрение, ще си поиграя доста докато стигна по - голямо ниво за по голям шанс за ментор ;)

4. БашФермер

БашФермер Генерал

И на менторите бяхме намерили чалъма ;) Още като го пуснаха веднага станах ментор и за ден стигнах до дракона :music:
    Само ще кажа, че парите НЯМАТ нищо общо, акъл се иска :D
    Когато играех, имах ментори още по на 80-то ниво, просто трябваше да знае човек от къде и как да си подаде кандидатурата.

-dd76- and sabchooo like this.
  5. -dd76-

-dd76- Редовен

Докато нямах пилета изведнъж получих 5-да 5-и сега ми изчезна едното от работливите,а остана заспалото-може ли някой да провери какво стана-ника на пилето е kennedyjesse

6. Пума~`

Пума~` Ветеран

Така е.
    За всяко едно нещо се иска малко мислене, но понякога нещата стават и на късмет ;)

vikito1972 likes this.
  7. БашФермер

БашФермер Генерал

Никакъв късмет няма в цялата работа. В началото, в най-големия наплив, когато веднъж в седмицата се избираше, че и триеха, рестартираха системата и кво ли не, още първия ден като го пуснаха в бг станах, после всяка седмица, стига да исках ник да е ментор ставаше. Събрал съм армия от дракони, с надеждата тогава че ще ги пуснат на подарък и търговия да менкам, ама не ги пуснаха ;)
    Късмет е при теб щото си го чакал сумати време, като не му се чака на човек може и доста по-бързичко :) аз на твоето чакане не му викам късмет.

Last edited: Jul 27, 2017
  8. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Сега нямаш ли тази сила да направиш когото си искаш ментор ? Доста сме, които чакаме на късмета :)

9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ми не четете, чакате8)колко пъти се писа през немско и активност, ама....8)

10. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Аз играя от миналата година тази игра и съм на 88 ниво. Не съм ходила в чужди форуми и не знам какво се е писало :) Просто ми стана интересно и попитах човечеца :)

11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

тук при нас колко пъти се писа:)

12. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Може. Просто нямам възможността да чета теми назад. Нямам толкова свободно време.

13. Пума~`

Пума~` Ветеран

Определено не съм чакал, защото играя играта от декември 2016 г., нямам все още 1 година навършена откакто играя. Иначе съм съгласен, че имам някакъв начин да те изберат, но само не съм съгласен с това, че за 1 ден можеш да вземеш дракона и да стигнеш до 5-то ниво, това е невъзможно. :)

vikito1972 likes this.
  14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

а може, може огън квачка е билxD

Пума~` likes this.
  15. The.Farm

The.Farm Болярин

Най-вероятно начина може би е през настройки на акаунта, да се смени езика за акаунт-центъра на немски. Иначе не виждам как при вече създаден акаунт и стартирана молба в българският домейн .bg ще си направиш нова пререгистрация на молбата в немски домейн .de че да те изберат за ментор... ако вече веднъж си стартирал молбата си да те изберат за ментор в българският домейн. Не знам може да греша, а и не ми и трябва за сега толкова много. Дракона и Кълвача ги докопах от Ренцо, виж ако сменят Дракона с Мората, може и да се заинтересувам. Но и нея ще я докопам сигурно по-бързо от панаира отколкото да чакам да стана ментор. Единственото заради което засега си заслужава да си ментор за мен... е да имаш платен съсед, без да даваш пари за него и "теоретичната" възможност... той да ти даде секвоя. По думите на Муши това и се е случило, но и е дал за 3 години само една ХХL. Така че, ако се случи това и на някой друг който няма основата е безсмислено..

П.п. Другия начин може би е при логването да влизаш в немският домейн, но не виждам логиката. Веднъж стартирана молбата за ментор, не може да се прекъсне за акаунта и пак да си я стартираш вече в немския домейн.

И третия начин за който се сещам е да се логнеш през немският домейн, да си смениш и настройките за езика в акаунт центъра на немски и да им пишеш на съпорта една гореща молба на немски "как така пренебрегват съгражданина си толкова дълго, да не са те направили ментор" xD и да копаш така през немският домейн две-три седмици, под прикритие... като Щирлиц на купон в щаба на Гестапо, хохохоххо. До де станеш ментор.

Ей, сега да не се юрне някой да пробва начините и после "горещо да ме благославя" че НЕ е станало xD:cry:

Last edited: Jul 27, 2017
  16. .water.

.water. Обсебен

А защо изобщо трябва да се правят разни врътки,за да станеш ментор?Ние да не сме втора ръка хора или зависи какъв си по националност?Че това си е направо расизъм.С какво БГ играчите са по-долу от останалите не сме толкова платежноспособни по малка общност от играчи не сме активни?Защо няма ясно обяснено някъде какви са условията?Да не слагат акаунтите на колелото на късмета и който се падне ама ние БГ май изобщо не фигурираме никъде.От това което съм чела май повечето са правили разни врътки за да станат и разбира се това се предава от уше на уше тоя казал оня рекъл да познаваш точния човек да те светне егати и консипирациите за едно менторство.Скоро не съм чела някой да е станал ментор от България по нормалния начин.

milena7004 and The.Farm like this.
  17. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Миналото не се връща, само се прегръща :) Важно е да не изпускаш птичката кацнала на рамото си (до момента бяха предоставени две такива възможности - с въвеждането на системата и с рестартирането и на по-късен етап, аз обаче като много други не се възползвах, бях от случайните късметлии, но всичко за мен вече е история барабар с розите и бодлите)

The.Farm likes this.
  18. БашФермер

БашФермер Генерал

хохохохох за 10 мин правя хиляди точки :D :D :D :D не за ден, за 2-3 часа игра се взема :D Бай ти Баш кат ти каже, че може, значи може ;)
    сега може да са го променили, няма как да знам години не съм правил ментор. Преди фатката беше през немски сървър и немско айпи. Който ник искам минава през прокси за немско айпи, през немския сървър и цял ден отворен, да е онлайн и оп след малко ей ти на ментор. При нас се намираше веднъж в седмицата, при тях не беше така ;)

The.Farm and Пума~` like this.
  19. The.Farm

The.Farm Болярин

Мисля че налучках правилния начин с ваша помощ, написах го на шега в горния си пост с червено. Ако е верен... ами много тъпо от страна на швабите че пренебрегват другите държави така и те карат да правиш маймунджолъци. Лично аз съм пас за сега да го пробвам този начин, много ме мързи, ахахахаха

20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Според мен шансът в Немско да станеш ментор е доста по-висок по простата причина, че там има значително повече на брой играчи. Ние не сме най-малобройната фермерска общност, но сме малка общност.
    За условията - много пъти е питано, много пъти цветничките са казвали, че не им е споделено какви са критериите.
    И не, много бг ментори има без никакви врътки. От тях съм. Само с отворена ферма в деня, в който се избираше ментор, вече не помня кой ден беше.
    Но наистина наскоро никой бг играч,. освен Пумата, не е споделил да е станал ментор.