МЕНТОРИНГ СИСТЕМА

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от tanyamery на 2.12.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Рядко се случват разбрани пиленца, да влиза всеки ден, да праща кутия с точки, да хапва баници и чатни, аз такова пращам, това е 6-ца от тототоxD.

маринката74 и baiete харесват това.
  2. baiete

baiete Болярин

Преди почвах и аз със баници , но сега по-скромно и ако е сериозно получава все повече ;)

маринката74 харесва това.
  3. interplast224

interplast224 Стажант

По мое време нямаше ментори, щях да бъда страхотно пиле, всеки ден килера щеше да бъде празенxD:p.

..koni.., lyd_s_motika, Мариана07 и 2 други харесват това.
  4. milena7004

milena7004 Майстор

Аз пък питам "колко години ще чакам за да стана ментор"? В края на 97 ниво съм и съм кандидатствала още в първите няколко дни от пускането на менторството! След известно време се наложи отново всички да кандидатстваме ,тогава кандидатствах отново!
    Та питам: докога ще чакам да стана ментор???

Последна редакция: 8.11.16
    -Ivo89- харесва това.
  5. milena7004

milena7004 Майстор

Ами аз знам ,че ползата не е кой знае колко голяма,но проблемът е ,че се чувствам лееееееееееко прецакана(дали защото никога не съм вложила стотинка в играта ,или причината е друга ,незнам) А що се отнася до търпението ми, то то е очевидно ,че съм била май прекалено търпелива и не съм рИвала досега,но виждайки ,че отдавна никой не е повдигал въпроса "Кога ще стана ментор"?реших да питам и аз този път.

-Ivo89- харесва това.
  6. xari_myri

xari_myri Ветеран

очакваи включване,тия дни около нова година може дате огрее:):)

Мариана07, маринката74 и -Ivo89- харесват това.
  7. milena7004

milena7004 Майстор

Ама коя нова година 2017, 2018 или може би 2020,а може да ме чакат да стана поне ниво 150!

маринката74 и -Ivo89- харесват това.
  8. -Ivo89-

-Ivo89- Подрастващ автор

xDxDxD

9. ella

ella Подрастващ автор

И аз това искам да знам. Кандидат ментор съм още от началото на системата, и май кандидат ще си остана

milena7004 харесва това.
  10. didbabu

didbabu Стажант

И аз си чакам да ме одобрят......

11. -dd76-

-dd76- Редовен

Някой може ли да провери дали писмата ми стигат до пиленцето с ник cveti05-id16791548.Тъкмо намерих читаво пиле и не смея да пратя нищо

12. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Не :( има друг акаунт със същия ник.

13. -dd76-

-dd76- Редовен

МЕРСИ.НЕЩО НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАПРАВИ-РАБОТНИТЕ ПИЛЕТА СА МНОГО РЯДКО

14. –divane-

Не го изтривай за сега ще проверя може ли да помогнем без той/тя да е писала.

15. -dd76-

-dd76- Редовен

А дано-ще черпя;)

16. –divane-

Опитай сега би трябвало писмата са отиват на правилното място, но драсни за всеки случай да проверя, като пратиш.

17. -dd76-

-dd76- Редовен

Нарочно се забавих с отговора за да не те подведа,но пак нямам яснота по въпроса-системата отчита че получава писмата,но нямам никакъв отговор.Както и да е-не се занимавай повече-ще карам както досега пък който от двама ни издържи8)

18. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Добро утро :) (толкова рано...това аз ли съм?!:eek:o_O)
    От известно време се каня да питам, но явно моментът назря. Та въпросът е към екипа - пиленце valio_68 получава ли си писмата, които рядко пиша (eто, пак не мога да се позная! ;)), а също и подаръците, които редовно изпращам? Напоследък случвам на доста мълчаливи пиленца, но понеже поне си ровичкат от време на време из нивките, пък и аз не бързам за никъде, та положението ме устройва :) В конкретния случай обаче, точките от подаръци и/или писма се отразяват в съответната лента с променлив успех. Е какво е положението?

19. –divane-

Добро утро :)
    Получават се, но от няколко дни не са четени.

20. joujoujouj

joujoujouj Полубог

:eek: значи...странна птица - не само не пише, а и не чете!?! Как ли ще се разберем? o_O

А подаръците? И вчерашната "храница"?

ПП: благодаря ти, Люси! Да те черпя ли водица? :)