МЕНТОРИНГ СИСТЕМА

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от tanyamery на 2.12.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. sabchooo

sabchooo Велик майстор

От такива файда нямаш:(

-dd76- харесва това.
  2. joujoujouj

joujoujouj Полубог

От днес имам пиленце на второ ниво, което беше така любезно първо да ме поздрави. Бедата е, че явно писмата ми не достигат до него, а в никакъв случай не искам да минавам за невъзпитана! Моля, някой от екипа да погледне за какво иде реч!
    ID: 21809685

3. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Има два акаунта с това име, писмата ти отиват в другия.

4. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Да си имам късмета!! Отдавна не съм случвала на пиле...Има ли благоприятно решение в случая, Звезди?

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Вчера си улових пиленце. Пращам подаръче и поздравче, но точиците само 5.
    Че питане - кое от двете не достига до него?

6. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Писмото не стига, има още един активен акаунт със същото име.

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Благодаря, Звезди.

8. kismit

kismit Активен автор

Здравейте!
    Бих искала да ми бъдат проверени точките, които показват колко голям е авторитетът ми след 16 часа на 29 април. Реших да засека нивата на пилетата ми преди този час, както и точките, които са се натрупали до момента. След обиране на последните бонус точки тогава и рефреш, точките бяха 388. Преди малко влезнах отново, обрах бонусите, рефрешнах и сборът точки стана 888. Изчислих сборът от точките от вдигнатите нива на пилетата ми от таблицата във FAQ, докато съм отсъствала, би трябвало общо точките ми да бъдат 909.
    ID: 27778997

9. joujoujouj

joujoujouj Полубог

С'ъс помощ от приятел проблемът с дублажа се реши, но...пиленцето веч' не се яви o_O

Бих искала да ти помогна, но уви (ключа си постоянно губя)...Опитай в друга тема ти :)

Най-сетне взех дракона, благодарение на ВСИЧКИ пиленца (знайни и незнайни) и в менторинг системата за мене вече няма тайни!:p

[[Fermerkaa]], xari_myri, kismit и 3 други харесват това.
  10. kismit

kismit Активен автор

Поздравления, Джо /странно ми е да ти казвам така/ ! :* :) Ей сега ще отворя ново питане за точките :)

11. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Благодаря, да ти се връща! :) (в интерес на истината - и на мен :*) Надявам се, скоро да получиш отговор!

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

:mad::mad::mad:

Изритвам сабалям пиле. Не чистя кеш, но се логвам повторно. Пускам лов - две се завърнаха.
    Сега ги трия отново. Излизам от играта, чистя кеш. Логвам се повторно. И едното цъфва отново - а лов на пиле не съм пускала.

:mad::mad::mad:

П.П. Към админките - можете ли да ме "разведете" с това пиле? Явно аз не мога да се отърва от него.

13. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Кое че още не съм пила кафе и трудно ще го намеря.

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Никът му започва с тиренце.

П.П. Успях да се отърва от пилето.

Последна редакция: 11.5.16
  15. joujoujouj

joujoujouj Полубог

По-сбъркано нещо от менторинг системата няма в тая игра! Разчистих две от гнездата и без да предприема никакво друго действие едното от пилетата (по-провиненото) се намърда отново на топло! Не го искам и не е редно да чакам още 12 часа! :mad::mad::mad:

ПП: Заредила съм машината.

FrozenKiss харесва това.
  16. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

И при мен са така, гоня ги, гоня ги и пак се връщат. Спъват ми търсенето на ново и ми губят времето :cry::cry::cry::wuerg::wuerg::wuerg:

17. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Е, този раздел е ала-бала...май няма да ни отразят! :( Ще повдигна въпроса и на друго място.

18. SEVERINA-SV

SEVERINA-SV Стажант

Здравейте! От една седмица не ми се начисляват точките от подаръците на пиленцата. Моля за проверка.
    ID: 12929789

19. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

за днес си разпратила подаръците, няма как да проверя. Утре ако можеш пиши пак тук преди да пратиш подаръци на пиленцата.

20. Gotam

Gotam Стажант

Kак мога да кандидатствам за друг ментор? Сега ми се падна някаква германка и не мога да разбера подсказва ли ми за играта или ме "храни". Немският не ми е силен. А и с нейният вероятно слаб български език едва ли ще се разберем