МЕНТОРИНГ СИСТЕМА

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от tanyamery на 2.12.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

ще бъде пуснат нов скрипт за оправяне на проблема. Кога точно нямаме информация, предполагам съвсем скоро...

2. ivopetrov

ivopetrov Стажант

тук стават много странности ,вчера едно мое пиле отлетя от полога си от моята ферма,по стечение на обстоятелствата бе моя ферма,там имах доста дървета и днес реших да ги обера и нещеш ли отлетялото пиле сега си има нов ментор,нищо чудно утре да ме хванеш и мен за пиле,ще ми бъде приятно да ме приютиш,поне ще ме храниш обилно

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ураааааааа, най-сетне играта разбра, че имам пораснало пиле.
    Дано и всичко останало и за всички е оправено най-сетне.

4. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

При мен все още не отчита пращането на съобщения.

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

То по принцип само за 1 съобщение дневно трябва да дава точици в долната лента, ако чакате за всяко едно - цък. Т.е. в долната лента макс 15 точици внимание дневно - за подаръчето, за съобщение 1х/дневно и ако пиленцето прати кутийка внимание.

Последна редакция: 25.2.16
  6. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ахааа....... xD било е бъг и сега със скрипта са го оправили, а пък аз си мисля че се е развалило...xD сигурно всички нови ментори си мислят като мен, че фая е сгрешен и ще бъдат разочаровани че не е. Язък.

kismit и tani1980 харесват това.
  7. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Не, заявявам тук открито и без страх -
    във вторника, в'ъв който възроптах,
    не ставаше въпрос за точки многобройни,
    а точно за петте резонни!

Оттук е видно за какво говоря
    и няма повече да споря!
    Добре е, че от два дни вече,
    менторството гладко ми затече.
    Нахлувам тук с'ъс молива червен, за да коригирам...мен :oops:

Последна редакция: 29.2.16
    BUTTERFLAYS и mushnuk харесват това.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При мен (да почукам на дърво) в момента се начисляват точиците и лентата за авторитет (за менторското ниво), и при точките за авторитет.
    Само споделям, че точките се начисляват веднага, а в лентата чак след презареждане на страницата.

BUTTERFLAYS харесва това.
  9. mamahadi24

mamahadi24 Стажант

от две години очаквам да ме включите в менторската система но това все не се случва обяснете какви качества трябва да притежава играча за да го включите във въпросната менторска система оча квам отговор ID 50274390

10. pineapple87

pineapple87 Майстор

То сега май начислява точки, ама аз вече сигурно за трети път пъдя едно и също пиле и после хващам пак същото. Вече започва да става изнервящо.

11. xari_myri

xari_myri Ветеран

търпение му е маиката исе някои ден щете изберат:)

agronoma22 харесва това.
  12. nivata1

nivata1 Професионалист

При мен е същото положение - въртят се едни и същи мързеливи пиленца

13. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

14. pineapple87

pineapple87 Майстор

Да направих и това и резултата беше същия. След като го изпъдих, презаредих играта, проверих и видях, че е изчезнало от лентата с приятелите, потърсих ново и хоп пак въпросното пиленце.

15. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Това никак не звучи добре. Аз току що пуснах търсачката без да чакам, но ми светна лампата...дали защото пилето ме ритна а не аз него..o_O

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

След като се махне от списъка с приятели изчакай някой час преди новото търсене, за сега това е най-сигурното лекарство против връщане на нежелани пиленца.
    Но най-добре все пак е да се хващат читави, да няма нужда от изритвания.

[[Fermerkaa]] и pineapple87 харесват това.
  17. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Тази тема наистина е уникална!!!
    Може да се използва за пример и доказателства- във всеки учебник по психология! Бога ми ,не бих обидил никой от пишещите в нея,с това,че я вкарвам определена специфика на определена наука!!!Напротив,изразявам с поста си уважение,към опитите им да достигнат до ИСТИНАТА......

18. -Защо-

-Защо- Напреднал

Мунчо ти освен пиле на грил друго не си виждал;)И не ръси мозък в темата,а само чети и се учи Мунчо.

19. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Последно, оправиха ли проблема с точките от съобщенията към пиленцата, защото на едно пиле дава 5 точки, на друго не дава...

20. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Все още нямаме отговор.