МЕНТОРИНГ СИСТЕМА

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by tanyamery, Dec 2, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Но и да го няма при съседите - гаранция няма, че няма пак да се улови същото, случвало ми се е .

2. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Ам отървал съм, то ако беше почерпил щях да разбера;)xD:p тая мед.сестра ку я дириш да е и акушерица ша ти са наложи онлайн да черпиш:p и ако све ламкат кат теб, те от БП ша ти назначат служебна семейна админица, нъл си вътрешна гумаxD;)

Торнадо73 likes this.
  3. desi232

desi232 Посланик

скоро ще му трябва май мед.сестра хахахха;)

Торнадо73 likes this.
  4. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Акушерка ми не требоо ощи,чакам булката да додрапа до 100-но ниво чи бебето дан го срам от майка му xD мед сестрата я търся поддържащ екип ко не издаянва мноо булкатаxDколкот до админката ти си по навътре у нещата твойта га я гепна май такваз беши таа мой ми препоръчаш някоя:pxD

desi232 and bayVasil like this.
  5. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Препоръчвам ти да ползваш друг жокер, обади са на слона моя приятел, ша ти прати админица нов внос сещаш са от къде и тогава ша ти требе за теб мед.сестрата кът та върже на ер малак по тяхната книга за ползване на питони;)xD

Торнадо73 and tani1980 like this.
  6. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

А байо аз съм националист не мой тъй да пренебрегноом нашти моми па и не ми требоо жена с мишена на челотоxD,затва прежалвай некоя от екипо и га пращай за лични цели xD

bayVasil likes this.
  7. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Веднага мога да прежаля рунтавотоxDxDxD халал да ти е, с него моа ти пратя и шивач;) да му удря по един оверлог отзадеxD, а другите не ги давам;) стиснат съм, ша са наложи да вземеш и СандиятаxDxD

8. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

оф .....сега и бонуса и от лентата със сърце не отчита:cry:

9. desi232

desi232 Посланик

вече си има шивачка,нещо друго предложи хахах

10. xari_myri

xari_myri Ветеран

да попитам някои администратор,оправихали проблема със точките,или да чакаме още

agronoma22 likes this.
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

и дали могат да дадат съвет какво да правим с порасналите, но не отлитащи пиленца - да изчакваме или какво?

12. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Все още няма отговор. Мен ако питате, мисля е по-добре да не пипаме нищо, така шанса да се обърка нещо повече при оправянето е по-малък.

13. -Защо-

-Защо- Напреднал

Даааа,явно те си го бъгясаха за да направят "ХУБАВИ ПОДОБРЕНИЯ":)толкоз нови ментори :)не е случайно,тоя цирк вече сме го гледали:)нямам търпение да видя "новите подобрения".

14. tim1

tim1 Прохождащ

Ей най накрая,бях при един ментор,качих 40 ниво и си останах пиле:eek:след намесата на екипо ма фана друг ментор o_Oкачих 42 ниво и системата реши да ме повиши в ефрейторxDмай пилетата ще се дондурчат до 42 ниво:oops:дерзайте ментори.

[[Fermerkaa]] likes this.
  15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Нищо не е оправено за жалост:mad:, сега е момента да премахнат менторството и да измислят поредната глупостxD.

16. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

днес е вторник :pко ставаxD

17. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, получихме информация, че би трябвало вече проблемът да е отстранен. Колегите са открили проблема и са го отстранили. Днес следобед е пуснат скрипт за начисляване на пропуснатите точки на менторите. Надяваме се при всички вече се е отразило.

Моля , ако при някой не се е случило, да ни пише, а също така и ако все още ви стоят пилета над 40 ниво. Ще се постараем да проверим своевременно и да предадем, за да може колегите да пуснат повторно поправка. Благодаря ви за търпението.

18. DAN63

DAN63 Обитател

Ами аз си имам едно пиле на ниво 45 и още едно на ниво 44 . Явно скрипта ме е пропуснал частично , защото точките от другите 3 пилета са ми начислени.......
    Играч: DAN63 ID: 3662255

19. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

машала велик вторник:p

desi232 likes this.
  20. ka-linka

ka-linka Посланик

проблемът все още не е отстранен
    преди малко погледнах, пропуснатите точки бяха начислени, обрах 2 х 5 точки бонуси и бонус от ниво на едно пиле, начислиха се, на другото пиленце обаче, не ми отчете нивото при обирането