МЕНТОРИНГ СИСТЕМА

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by tanyamery, Dec 2, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

е и кат разгледа ко видяxD
    пп не пилето не пише сега, пише вчера:cry:дай по същество

Last edited: Feb 19, 2016
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Аз ИД съм оставила някъде по-горе, но пак оставям, че от три пиленца имам да бера точки, а от сабалям чакам още едно да се хване, но нещо не се получава, ще си остана май тази вечер с празен полог. То така и не смея да изритам и другия мързеливко.

Играч: mushnuk
    ID: 6343339

3. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

много ме объркваш, наистина, днес датата е същата с датата от писмото на пилето тиo_O как е писало вчера??? Днес е качено 40то ниво на това пиле и след като ти пиша, че от вчера не получаваш точки, значи не си получила , кое точно не разбра? Ай почети малко..

Лека вечер от мен, времето напредна!:)

4. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

оф... глей сега колко работи ми каза:cry:едно с едно няма8)както и да е, кога ще си получа точките

5. -Защо-

-Защо- Напреднал

мале ма си,остави екипо да си лега само кофти въпроси им задаваш и ги фърляш у паника.

6. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Когато програмистите намерят причината и отстранят проблема, което няма да е в следващите 3 дни поне.

7. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Слушам и изпълнявам! Установен проблем с точките, вмъквам ID (21809685), пускам пост, вие сте на ход, началство!

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ами давайте точки назаем, ако някой ментор закъса и няма за аверче или каквото там взема xD.
    И най-важното - да си получим всичките точки, може и някоя точка лихви :p.
    А търсенето на пиленца работи ли в момента? Че от сабалям не мога да хвана, а бях логната доста пъти за продължително време.

milkoga1 likes this.
  9. milkoga1

milkoga1 Господар

Да бе,все едно костенурка да обръснеш....xD

10. jundra

jundra Професионалист

Играч: jundra ID:12512136

11. PAKOMIRA

PAKOMIRA Стажант

Играч: PAKOMIRA ID: 24550221
    Ето и моето ИД за проверка. При мен също не се начисляват точки. Благодаря и спокойна нощ!

12. buba62

buba62 Главен болярин

Същият проблем имам.
    ID: 5429699

13. bayVasil

bayVasil Знаменитост

И аз да са наредя на опашката, от вчера ми са стори, че точки при минаване на ниво на пилето не се начисляват, ама си казах може и да греша, ама днес реших да ги засека преди да взема бонуса и наистина не се начисляват. А бонуса за минато ниво при всяко влизане в училището за фермери се седи не взет, взимам го рефрешвам пак влизам и пак си седи, релогнах и бонуса изчезна ама точките не мръднаха.

xDxD И сто нови продуцента да са изредят на играта, Великия Вториник си е Велик, нема мърдане;)xDxDxD

ID: 21925032

14. vida_bl

vida_bl Обитател

и аз да се наредя на опашката за точки от пилетата ID:2033009

15. didaberk1

didaberk1 Прохождащ

и на мен ми липсват точките от пилетата ID:27968398

16. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ок, ама нали са сещаш, че пилците през туй време мож да пораснат и ко правим:)

17. xari_myri

xari_myri Ветеран

ко провим,пием една студена вода и продължаваме напред

agronoma22 and desi232 like this.
  18. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

В момента нищо не можем да направим. А поради проблема, дори и да пораснат пилетата не могат да си тръгнат.

19. ventsito

ventsito Стажант

И аз да се вмъкна ID: 15309783

20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Добро утро, ментори.
    Тази сутрин пратих подаръците и на 2 пиленца обрах точките за внимание, отчете ми ги.
    Оправен ли е проблема?