МЕНТОРИНГ СИСТЕМА

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by tanyamery, Dec 2, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -Youstink-

-Youstink- Подрастващ автор

Знам, че ми е малко рано, но към по-новите ментори:
    На кое ниво станахте ментор?

2. Annabelx

Annabelx Велик майстор

На 92

3. Бисквитка-ММ

Бисквитка-ММ Кандидат за признание

Аз пък да попитам каква е ежедневната награда за ниво 2 магазина на ментора? И защо при мене това място винаги е празно?

4. dima73

dima73 Подрастващ автор

Второ ниво в менторинг системата има награда 1 врътка .Да попитам защо при мен никога не се е показвала ID: 27796455

5. -Защо-

-Защо- Напреднал

Дано ти отговорят за да разберем и ние.И на моя въпрос за пилето пенционер ,може и на него да отговорите.

MARV3000, dima73 and desi232 like this.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Преди време (с промяната в колелото на късмета) премахнаха тази награда с обещанието да я заменят с нещо ново, което така и не е направено. Някой вторник ще се случи и това xDxDxD.

dima73 likes this.
  7. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    можеш да си потърсиш ново пиле.
    Да това завъртане изчезна когато смениха завъртанията на колелото с обикновени и парти завъртания.В темата
    От екипа на общността ни уведомяват,че работят по подобрения свързани с играта.Кое кога ще бъде осъществено не мога да кажа.

8. bayVasil

bayVasil Знаменитост

А пък аз като четох въпросното уведомление от екипа на общността и виждайки огромния принос на Мечо Пух за затварянето на чата, останах с впечатление, че сте много навътре с материала;) ама ти набързо ма извади от заблуждението:oops:

9. staneli

staneli Старши болярин

От вчера не получавам точки авторитет при вдигане нивата на пилетата. Ей сега обрах пак лентата на едно пиле с вдигнато ниво и пак никакви точки не получих. Друго пиле също е вдигнало ниво, но ще чакам да оправите проблема. Не мога да пусна супер приятел като стоя с едни и същи точки....

ид 14342336

10. joujoujouj

joujoujouj Полубог

96-то.

Един съсед ми сподели, че менторството "трудно му спори"!
    Направих си труда "авторитета" си да засека,
    та днес и аз установих това.
    Системата съвсем закуца нещо...
    е, писах на съпорт и чакам отговор отсреща.

11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

12. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Не съм убедена, че пилето ти е вдигнало ниво. От вчера ме е накарало да обера бонус точно толкова, колкото пъти съм влязла, а то горкото ми пиле все на 20 ниво си седи. Че има проблем - има! Ама какво ли й е наред на тая система!

ID: 13297146

Last edited: Feb 19, 2016
  13. joujoujouj

joujoujouj Полубог

:eek:o_O голямо пиле! А за да расте, ще иска много да яде! ;)xD

Вероятно е вдигнало. Моето пиленце от 8-мо вече е на 10-то, точки - йок, а за лентата с бонуси си права - чезне и се появява мистериозно...дали не е "на случаен принцип"?!

14. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ми, нали знаеш, някои петлета не се откъсват от майките си и до пенсия! :D

desi232 likes this.
  15. vikips

vikips Стажант

И на мен не ми начислва нищо.Моля за проверка ID 8445220

16. xari_myri

xari_myri Ветеран

аде и аз дасе наредим за проверка 44877738:)

agronoma22 likes this.
  17. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

http://prikachi.com/images.php?images/527/8643527D.jpg
    моето със сигурност порастнаxDама не съм сигурна даде ли точки :oops:
    пп вече е 48 ниво кара ма да бера бонус ма точки нямаxD

Last edited: Feb 19, 2016
  18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И при мен има същия проблем - обираш бонуса, не се начислява, и пак ти предлага да го обереш и така до безкрай. (А показва, че пилето е вдигнало ниво, и точките му опит са променени.)
    ID: 6343339

19. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ко стана сега някой ще отговори ли 8)

20. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, от вчера е регистриран този проблем с неначисляване на точките от пилетата, работи се по отстраняването му. Не споменаха колко време ще им отнеме това.:(

при теб от вчера следобяд няма начислени точки от пилета
    при теб от вчера не са начислявани точки от пилетата.
    при теб някои точки вчера са начислени, други - от следобяд до днес не са,
    при теб са начислени точките от вдигане на 40-то иво на пилето, така че ако искаш може да го ритнеш, то иначе може да се натиска още ако го глезиш...:p