МЕНТОРИНГ СИСТЕМА

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by tanyamery, Dec 2, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -dd76-

-dd76- Редовен

при мен е същото-току що махнах едно пиле и си потърсих ново-и изненада-същото пиле на хранилката>:(

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не са разбрали на кой свят са ощеxDxDxD.
    Трябва да ти кажа, че всеки ден пиша писма на моите пиленца, нооооо, ни вопъл, ни стон:mad:, да не говорим, че на 5 пилета 1 праща кутия с точки, храня ги разнообразно, калорично и до киш съм стигала, но не влизат дори и да похапнат някои от тях, затова системата ни заприлича на : полицията хваща престъпник, прокуратурата го пуска, само, че тук ние сами си ги пускамеxD, та това е истината, крайно време е да се направи нещо по въпроса.

пенка likes this.
  3. desi232

desi232 Посланик

това не е вярно,имам две по малки ферми,които са пилета и менторите всеки ден ми пишат от рода на "приятен ден" и тем подобни.такаче ти не ги слагай под общ знаменател

п.п защо по някой път не ми позволява да пратя на ментора кутия с точки,аз го маркирам а то дори и не отчита че е пратено

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Трябва ментора да си "обере" лентата за обич и внимание, след това ще можеш да пратиш малката кутийка с точици.

desi232 likes this.
  5. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

Aз съм на 87 ниво и от самoто начало съм се кандидатирала за ментор , чакам. но уви все още нищо :cry:

6. xari_myri

xari_myri Ветеран

качи поне още 10 нива и тогава се надаи да станеш ментор, са нямаш никакъв шанс

agronoma22 and 1126 like this.
  7. Бисквитка-ММ

Бисквитка-ММ Редовен

Как акаунти на първо ниво влизат в менторинг системата и се ловят за пилета? На второ ниво се влиза по желание, на трето автоматично. Но на първо ниво как става това, като титориума даже няма как да е завършен. Имам две такива пилета.

8. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Доживях и аз да се похваля - след дълго чакане станах ментор! Не, че знам какво да ги правя трите ми нещастни пиленца, ама и аз се класирах! :p

mushnuk and [[Fermerkaa]] like this.
  9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ще се научиш как да ги диндякаш, успех с менторството! И най-важното - търпение!

AIDA_78 likes this.
  10. .ФермерБГ.

.ФермерБГ. Стажант

Здравейте, от доста време съм кандидатствал в тази система, сигурно вече месец и все още нямам пиленца, защо така се получава и кога ще имам ?

11. nivata1

nivata1 Професионалист

Спокойно, търпение му е майката - аз чаках години..:)

MARV3000 likes this.
  12. .ФермерБГ.

.ФермерБГ. Стажант

пълен ужас, нарочно си направих нови ферми около 10 и кандидатствам и пак чакане :D

13. ani1976

ani1976 Подрастващ автор

същото е и при мен само че съм на по високо ниво

14. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

Само месец от както си кандидатствал и се оплакваш? Аз чакам от както го пуснаха менторството и пак не се оплаквам.

mushnuk likes this.
  15. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Има ли някакво инфо за менторинг системата във фая не намирам нищо.

[[Fermerkaa]] and milkoga1 like this.
  16. milkoga1

milkoga1 Господар

georgiev and BUTTERFLAYS like this.
  17. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

18. milkoga1

milkoga1 Господар

Е,с малко практика всичко ще е ок.

georgiev likes this.
  19. baiete

baiete Болярин

Да се похваля днес и мен ме огря слънцето .

milena7004 and [[Fermerkaa]] like this.
  20. -Защо-

-Защо- Напреднал

Имам пиле дето стана 41 ниво,а си ми седи у полога:oops:до ниво 100 ли ще го гледамxD

[[Fermerkaa]] and MARV3000 like this.