МЕНТОРИНГ СИСТЕМА

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от tanyamery на 2.12.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. -dd76-

-dd76- Редовен

при мен е същото-току що махнах едно пиле и си потърсих ново-и изненада-същото пиле на хранилката>:(

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не са разбрали на кой свят са ощеxDxDxD.
    Трябва да ти кажа, че всеки ден пиша писма на моите пиленца, нооооо, ни вопъл, ни стон:mad:, да не говорим, че на 5 пилета 1 праща кутия с точки, храня ги разнообразно, калорично и до киш съм стигала, но не влизат дори и да похапнат някои от тях, затова системата ни заприлича на : полицията хваща престъпник, прокуратурата го пуска, само, че тук ние сами си ги пускамеxD, та това е истината, крайно време е да се направи нещо по въпроса.

пенка харесва това.
  3. desi232

desi232 Посланик

това не е вярно,имам две по малки ферми,които са пилета и менторите всеки ден ми пишат от рода на "приятен ден" и тем подобни.такаче ти не ги слагай под общ знаменател

п.п защо по някой път не ми позволява да пратя на ментора кутия с точки,аз го маркирам а то дори и не отчита че е пратено

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Трябва ментора да си "обере" лентата за обич и внимание, след това ще можеш да пратиш малката кутийка с точици.

desi232 харесва това.
  5. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

Aз съм на 87 ниво и от самoто начало съм се кандидатирала за ментор , чакам. но уви все още нищо :cry:

6. xari_myri

xari_myri Ветеран

качи поне още 10 нива и тогава се надаи да станеш ментор, са нямаш никакъв шанс

agronoma22 и 1126 харесват това.
  7. Бисквитка-ММ

Бисквитка-ММ Кандидат за признание

Как акаунти на първо ниво влизат в менторинг системата и се ловят за пилета? На второ ниво се влиза по желание, на трето автоматично. Но на първо ниво как става това, като титориума даже няма как да е завършен. Имам две такива пилета.

8. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Доживях и аз да се похваля - след дълго чакане станах ментор! Не, че знам какво да ги правя трите ми нещастни пиленца, ама и аз се класирах! :p

mushnuk и [[Fermerkaa]] харесват това.
  9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ще се научиш как да ги диндякаш, успех с менторството! И най-важното - търпение!

AIDA_78 харесва това.
  10. .ФермерБГ.

.ФермерБГ. Стажант

Здравейте, от доста време съм кандидатствал в тази система, сигурно вече месец и все още нямам пиленца, защо така се получава и кога ще имам ?

11. nivata1

nivata1 Професионалист

Спокойно, търпение му е майката - аз чаках години..:)

MARV3000 харесва това.
  12. .ФермерБГ.

.ФермерБГ. Стажант

пълен ужас, нарочно си направих нови ферми около 10 и кандидатствам и пак чакане :D

13. ani1976

ani1976 Подрастващ автор

същото е и при мен само че съм на по високо ниво

14. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

Само месец от както си кандидатствал и се оплакваш? Аз чакам от както го пуснаха менторството и пак не се оплаквам.

mushnuk харесва това.
  15. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Има ли някакво инфо за менторинг системата във фая не намирам нищо.

[[Fermerkaa]] и milkoga1 харесват това.
  16. milkoga1

milkoga1 Господар

georgiev и BUTTERFLAYS харесват това.
  17. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

18. milkoga1

milkoga1 Господар

Е,с малко практика всичко ще е ок.

georgiev харесва това.
  19. baiete

baiete Болярин

Да се похваля днес и мен ме огря слънцето .

milena7004 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  20. -Защо-

-Защо- Напреднал

Имам пиле дето стана 41 ниво,а си ми седи у полога:oops:до ниво 100 ли ще го гледамxD

[[Fermerkaa]] и MARV3000 харесват това.