МАТЕРИАЛИ ЗА ЗАНАЯТИТЕ

Дискусията в/ъв "Отзиви за играта" е започната от galinad12345 на 25.5.20.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. galinad12345

  galinad12345 Активен автор

  За пореден път питам-докога ще получаваме от колелото на късмета материали за занаяти, които нямаме? За какво ми е сол, когато не съм пекар??? Не съм единствената, която си задава този въпрос. Доколкото знам е имало обещания това да се промени. Моля за сериозен отговор - ще стане ли някога и това в компетентността ли е на нашите модератори?
   
  .TAINNA. харесва това.
 2. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

 3. galinad12345

  galinad12345 Активен автор

  Мисля, че е ясно, но пак да кажа. Кому е нужно да получава сол или мандрагора, ако е сладкар. Материалите за занаятите да са според това, кой какъв майстор е. Разбрах от други играчи, писали тук, че е имало обещания това да се промени. Подаръците от колелото на късмета са пълен абсурд и е крайно време това да се промени.
   
  Последна редакция: 26.5.20
  .TAINNA. харесва това.
 4. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  така де, ненужни са дори за мен, дето имам всички занаяти :) какво да кажем за ненужните дървета, обори, производства? от кога ревем за ремонт и смислени късмети особено в партитата :(
   
 5. galinad12345

  galinad12345 Активен автор

  Нека се поработи върху колелото.

  Продължавам да чакам отговор. Предстой ли коригиране на наградите от колелото с по-адекватни такива.И още -защо след като вчера писах, всичко се изтри и днес отново е възстановено написаното. Хайде да спрем с подминаването на проблемите.
   
  Последно редактирано от модератора: 26.5.20
  .water. и DILQNADELI харесват това.
 6. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  За момента не се предвиждат промени на колелото. Ако постовете ти не са в правилната тема, следва да бъдат изтити, според правилата на форума.
   
  mimi123123456, .TAINNA. и kakata13 харесват това.