Лятно изобилие от риболов

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Jul 10, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

Благодаря за бързия отговор. Трябват ми 30 монети,но не знам дали да купя примамка ( мога само една да си купя):oops:

2. ani1976

ani1976 Подрастващ автор

колко примамки получаваш за 10 лалогулдени?

3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

4. -silvieva-

-silvieva- Напреднал

трябват ми още 3 примки за редчето, как да се сдобия :cry:

.TAINNA. likes this.
  5. ka-linka

ka-linka Пазител

купи за 30 лалота от магазина, май няма друг начин

.TAINNA. likes this.
  6. mushnu4ka

Евентуално би могла да закупиш срещу лг Изобилие от примамки S.
    (Стига да не си се възползвала от тази възможност, до 10 могат да се закупят.)

.TAINNA. likes this.
  7. -silvieva-

-silvieva- Напреднал

не бях се възползвала, мерси за съвета.... купих 4 за да взема и подобрението, но не ми пусна нито веднъж монети и не успях да купя моята лодка моята крепост за да сложа на редчето, ако някойя има в повече ще помоля на следващия ПИТ, ако е разрешено.. Аз се връщам на работа, хубав и успешен ден на всички! :)

.TAINNA. and [[Fermerkaa]] like this.
  8. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Напомни ми на ПИТ, ще ти я пратя. :)

.TAINNA., mushnu4ka and -silvieva- like this.
  9. mushnu4ka

Взех ти я, напомни ми на следващия ПиТ. (А и що не каза по-рано...)

10. -silvieva-

-silvieva- Напреднал

Благодаря ви много :inlove: в последния момент купих редичката и неочаквах, че монетите няма да ми стигнат... едната редичка беше с произволни цъкалки и реших че тази ще е така... работя по 12 часа последния месец и нямала никакво време да чета инфо и играя всичко в движение и в последния момент, направо не знам как не съм се отказала щото то и да си свободен пак трудно се насмогва със всичките мисии и бройките които се искат, но за сега криво ляво успявам да ги изкарам докрай.:oops:
    пп. даже и другата ми мисия в момента е на косъм, но се надявам да успея на време да вляза да събера изкачващите и да я приключа и нея o_O

.TAINNA., kakata13 and mushnu4ka like this.