Лятно изобилие от риболов

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Jul 10, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

o_Oo_Oo_Oкакъв елит бе, ти ма уби. е няма как когато прекъснах за дългата почивка съм ги пропуснала. надявам се по често да има разпродажби да си набавя пропуснатите редове:oops:Мисля че ще ги събереш, но аз и за декорациите едва ли:) дано пък ме изненада тоя път БП.

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Първото подобрение вече е в мeнюто:music:, дойдоха ми 50 монети от папагалски риби.

Last edited: Jul 14, 2019
  3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Голямо изобилие от риболов, няма що. Само веднъж хванах оная голямата риба с дългия клюн дето е най-отгоре, та даде 40 монети. Всички други са скръндзи. Защо БП не пуска монети от всички риби? Хем примамки не дава, хем и за монетите се стиска :wuerg:o_O>:(
    Този път развалиха риболова и удоволствието от него :(

4. .water.

.water. Обсебен

Пропуснатите редове вземи от старите цъкалки се намират доста все ще стъкмим за редовете.

5. ka-linka

ka-linka Пазител

Вдигам бялото знаме! Вече се омотах от цъкалки и подобрения за тях. С три висши да съм, пак няма да ги запомня.
    От риболова взех вече 3, ама току-що открих, че имало и подобрения за съкровището на коболда. Да ни отворят безплатно едно мъъъъъъънинко поленце, където да са видими само цъкаля с подобрения и тези с ограничен брой обирания, че като ги метна някъде, после с лупа ги търся :D:D:D

6. shiky

shiky Стажант

От къде се взема Летящото хвърчило?
    Четох, търсих и не намерих да го имам или да се печели. Явно нещо пропускам.

ПЕПЕЛЯШКА likes this.
  7. joujoujouj

joujoujouj Полубог

8. shiky

shiky Стажант

Много благодаря за бързата помощ!:)
    Намерих го! :)

joujoujouj likes this.
  9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Каня ви на пържен шаранxD, 3-4 килограмови риби улови сина, не можаха да дочакат моя уловxDxDxD.
    Едва 19 захранки съм получила, еднакво стрелям различни риби хващам:mad:, иди, че го разбери този случаен принцип на БП, който го разбере, ряпа да яде.
    НАСЛУКА!

10. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Срам-не срам,признавам си и аз,че от 17 замятания,нито един марлин!:mad:Пробвах всякакви техники,само-папагали.Където и да заметна-папагали .....:mad:То и в предните събития на обикновени примамки,трудно "посягаха" торпедата,но поне по 2-3 се "хващаха".xDСега се хваща на БП.......кошничките /дребнави тарикатчета/

11. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Верно ли, аз пък от риболова съм доволна, но от новата картинка днес за търсене на предмети не съм.:oops:

12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Ще свикниш, лошото е, че точно ги поразучи човек и бам, няма я, идва нова:mad:, мислят за нас, хем да ни е забавно, хем да ни принудят да си купим кошнички, но при мен не са позналиxD.

ПП.: КАТО ИСТИНСКИ РИБАР СЪМ, ЧАКАМ И НИЩО НЕ ИДВАxD.

Last edited: Jul 15, 2019
  13. dedoto1

dedoto1 Редовен

стигнах краиъгълната 20-та игра :eek: времето лети и като гледам колко много примамки се падат o_O
    маи които го е измислил ша си го доиграваxD

14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

да дааа, защото и Жегата настъпи xD

ПЕПЕЛЯШКА and dedoto like this.
  15. dedoto

dedoto Адмирал

комшу пращай сажди че ги е фанало липсата:sleepy: па растение болxD
    а пък тая жега си е направо изнудване от страна на БП>:(
    ако я пропуснеш рибите може да ги гледаш през крив макарон:cry:

.TAINNA. and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  16. ka-linka

ka-linka Пазител

Хванаха му цаката от БП да не си пробираме по един евент в месеца, а другото време да бучкаме за читалището. Или си вземаш неплатен отпуск и играеш наред и нощем с часовника, или няма редове. Ама-хааааааааааа, ще пробираме, я в браздата xDxD.xD Подобренията ги взех на 24-тата игра,ако някой има нужда от цъкалка, да пише да му я взема. Имам останали малко монетки, надявам се и други да се паднат

17. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

Я кажи каква е цаката защото от 12 марлина нямам нито една монета:mad::mad::mad:.

18. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Първата уловена риба взе да намирисваxD.
    22 игри съм изиграла и до сега само 50 монети:mad:>:(.

.TAINNA. and dedoto like this.
  19. ka-linka

ka-linka Пазител

Взех да се чувствам богопомазана, 70 монети имам след петте подобрения. То сигурно ме компенсират, защото за 8 години игра имам 7 селекции завършени, там фермата ми е от каръшка нагоре. А пък за саждите от гонитбата... нямам думи, карък на квадрат, каквото и да бучкам, все не пуска >:(>:(

ПЕПЕЛЯШКА and .TAINNA. like this.
  20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

откъдето и да погледна, все едно и също. Снощи сях лешници за сажди, днес садя растение под часовник, после пак ще бучна лук за сажди, утре пак растението да му се не знае, а примамки за рибите няма и няма. Дедо ще си ги гледаме през кривия макарон ти от едната дупка, аз от другата дано погледите ни се срещнат някъде по средата и кой каквото докопа xD
    Няма примамки, няма риба, няма монети, БП съвсем ни притисна. Да си взима кошниците и да ходи другаде да проси. У нашенско сме циции xD