Лятното веселие на светулките

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Jun 19, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. arseniq1

arseniq1 Обитател

2. joujoujouj

joujoujouj Полубог

:eek: къде видя, че "все си пиша и се оплаквам"?!?
    ПП: С линковете само нагледно дадох пример за това, че във форума хората се опитват да помагат (още от първа страница на темата).

3. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Аз пък се чудя не може ли веднъж да няма панаири кой разбрал и кой не. Все някой нещо не му е ясно и пита.
    Предлагам вместо нападки изобщо да не си отговаряте. Когато някой е на линия или играч има желание да отговори.

ПП: Ако следвам вашия пример колегите понякога да са ме блокирали с безумните ми питанки.
    Добре че имат търпение иначе да са ме удушили.

4. -niksan-

-niksan- Обсебен

Не знам кой е Госпожа учителката,но някой хора като не внимават в час после се оплакват че не са им убеснили урока както трябва.А ми четете :)

Last edited: Jun 23, 2019
  5. gimitko

gimitko Кандидат за признание

Трябва ми малко помощ! За първи път играя такава игра.
    Събрах нужните ресурси за изиграването на играта, но в момента съм светнал всички фенери и всички фигури са ми с отметки, и нямам отчетен ход. Какво да направя, или съм се прецакал.(и ми няма 16 раници?)

6. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Освен да запалиш фенерите в дадена комбинация, трябва и да натиснеш бутона Използвай, намира се вдясно.
    Тогава отчита и ход.
    И да, прецакал си се. Но има време да доотгледащ/събереш всичко.
    За да си с най-малко загуби - "използвай" най-напред комбинацията с най-много използвани ресурси, така загубите ще са най-малки.
    После карай комбинациите една по една - светваш съответните фенери, натискаш Използвай, изчакваш да отчете хода, да се занули полето и се заемаш със следващата комбинация.
    :)

gimitko and .TAINNA. like this.
  7. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Последно засяване:music:.
    Надявам се утре сутринта, докато пия кафето да приключа с евента.

8. procter

procter Стажант

Тоест, за да е с най-малки загуби, след като е светнал всички 16 фенера, трябва да избере 8 комбинация (квадрата), за която са необходими 12 от общо 16-те фенера.

9. gimitko

gimitko Кандидат за признание

Мерси много, започнах с осма комбинация за да са ми най малко загубите.
    Но аз си имах повечко растения и изскачащи и всичко ми стигна за да изиграя играта.
    Бутона използвай ми светваше след доста време и това ме обърка. :)

10. tanyamery

tanyamery Адмирал

Много благодаря на всички които споделиха и коментираха това събитие, ако нямаше картинки"подсказки" не зная дали щях да се занимавам въобще. Още не съм приключила, но съм близо до края. А за проблемите с началото на евента така и не съм разбрала, но компенсациите винаги са добре дошли.

11. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Отворих всички комбинации :cry:Наредих реда, но ми остана една камара ресурс щот съм кадърна.ОбачИ не ми дава повече да отварям фенери.С всички ли е така или аз съм каръка :wuerg:

-helixme4o-, kakata13 and .TAINNA. like this.
  12. mushnu4ka

С всички.

13. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Тъпо...Благодаря , Муши:)

14. ТИН

ТИН Обитател

На същия хал съм.Ще може ли да ми помогнете?Трябват ми още 3 комбинации .
    ИД:28542457

.TAINNA. likes this.
  15. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Добро утро,
    Една фигура завърших, но не стига искрящото плодче засей още една 2 реколти, за да довърша всчики фигури.

ПП: Сметни си какво ти трябва от растението, не ми се смята точно колко растения ти трябват.

16. dedoto1

dedoto1 Редовен

още шест фигури и ще приключа:(

17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Доста се полутах в началото докато загрея, но все пак, с малко повече четене и обяснение от МУНЦИ, го разбрах и успях да наредя реда:oops::music:.

18. babeto-

babeto- Подрастващ автор

Здравейте,моля за съвет за буква F- 4 в ляво , 3 отгоре, останалите 2 КЪДЕ на втори или 3 ред

ПЕПЕЛЯШКА likes this.
  19. mushnu4ka

XXXX
    X
    XXX
    X

20. babeto-

babeto- Подрастващ автор

Много благодаря ! Хубава вечер.

mushnu4ka likes this.