Липсва ли ви събитие? Или част от такова?

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KARAKONJO на 17.12.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Има ли някое старо събитие което сте играли през годините и толкова да ви е харесало, че да сте искали да е станало ежегодно?
    На мен лично ми липсват събитията свързани с намиране на великденски яйчица и котенца през определени часове в центъра и насам натам из полетата. Липсва ми и леденото цвете, много го харесвах, а не искат да го запазят/върнат и него.
    Най - много обаче ми липсва селекцията на северни елени. Вече 2 или 3 години ни лъжат че ще имаме възможност да ги селектираме.. Все се надявам около коледа, развъждам ги, и накрая тотално разочарование - вятър и мъгла.

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

О, да, не отказвам кралицата на карнавала да ни посещава ежегодно. (Пуста лакомия :oops:xD.)

eva-mina, lyd_s_motika, milkoga1 и още 1 човек харесват това.
  3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Кралицата нямам нищо против, стига да си оправят забиването на кошниците.

eva-mina харесва това.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Моите не забиваха, а доста играх.

5. milkoga1

milkoga1 Господар

И аз искаааам...... даже ако може ежемесечно. :p

eva-mina, DILQNADELI и lyd_s_motika харесват това.