Липсващ предмет

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от Az2 на 1.7.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

в такъв случай, проверка може да се направи единствено, когато са готови оборите за обиране и някой от екипа да влезе и да ги обере, за да установи евентуална грешка. Ако имаш такива в момента, мога да проверя сега.
    Моля те, не се пали, няма как да знаем на какво ниво са ти познанията по играта, за да ги научим, питаме...

2. kaliopa

kaliopa Стажант

Значи да разбирам, че до сега нищо не може да се направи относно загубите ми, защото Ви казах забелязах, че количествата са такива от преди дни, просто не ми се вярваше, че това е истина и продължих да си обирам, но и днес като погледнах количествата в плевнята не се бяха увеличили бяха такива каквито бяха от преди дни, за това и писах днес, точно не мога да кажа от кога е бил проблема, след като написах тук първото съобщение и влязох отново видях, че вече влизат в плевнята, никога до сега не съм си следила количествата в плевнята, но от сега нататък и това ще правя, но както и да е... както казвам това е само игра, а и обмислям да прекратя да играя... Ще пия една студена вода и ще внимавам за напред...

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.