Липсващи зайци

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от g19n30 на 11.12.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. g19n30

g19n30 Стажант

Да! Преди 10 мин. си обрах оранжев обор за зайци и познайте- 2- та заека липсват !
    Преди това имах 14 бр. и сега пак са си 14 бр. Моля искам си зайците ! g19n30ID: 51181884

2. Привет, на 2014-12-11 16:28:24 си заредил производството за ангорска вълна (-2 заека), а оранжевия обор си обрал след това на 2014-12-11 17:02:10 (+2 заека). Затова са пак 14 бр.

3. rumi74

rumi74 Подрастващ автор

извинете ,проблема не е маи за тук ,но не знам как се създава нова тема,а не ми се и мъчи и без това малкия ми мозък ,та имам 2 ферми руми74 и руми741 (естествено с англиѝски букви),пратих си подарък от едната в другата ферма в руми741 като отворя долу в средата ,има пише и е изпратен подарък за руми74 ,а като отворя в руми74 ,кои какво ми е пратил да видя от ''твоите подаръци в новините,е там го няма,ще ви помоля за проверка ,вярно че не е кои знае какво и ви занимавам с глупости, но за вас мисля че е важно ,за поправка на такива бъгове и т.н.
    предварително благодаря
    ID-1665599 -rumi74

4. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Днес изпращани подаръци между двете ферми няма. Вчера санъдк инструменти е изпратен от 741 и е получен в 74 в 20:17 ч.

5. kosibosi63

kosibosi63 Активен автор

здравейте,днес реших да си извадя всичките дървета и с ужас разбрах че доста от тях липсват,череши,елхи,захарно дърво лимонено и др.моля ако може някой да провери! ID 36253416

6. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Виждам две захарни дървета на основното поле, 6 череши има на пустото поле, а също и три лимонени дървета.
    Не виждам да има подарявани или използвани в Експрес-гигантика дървета.