Липсваща храна от пазара

Дискусията в/ъв "Общи проблеми" е започната от darkdemonn на 20.9.23.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. darkdemonn

darkdemonn Стажант

Здравейте, не знам дали темата е за тук, но дано съм уцелил.
    За пореден път ми се случва този проблем... и започна да ми писва и реших да го споделя.
    Трябва ми храна за "Червенобуза блатна костенурка" Отивам на пазара и закупувам наличната, връщам се обратно във Фермата и когато цъкна да ги нахраня, храната я няма ?! А МП са ми взети така или иначе.. връщам се на пазара когато цъкна "Стока за продан" Имам наличната храна в мен, връщам се пак и отново не мога да ги нахраня, защото ми пише стойност "0" Мога да прикача двете снимки за да се види нагледно, че не лъжа !
    https://prnt.sc/IkzJ5LmgEC4M Първата снимка когато е на "Стока за продан" на пазара.
    https://prnt.sc/FlYsQzbBfpF3 Втората снимка, когато съм във Фермата.

ID: 1692501
    Играя през Google Chrome. Дано съм дал каквото трябва като информация.
    Поздрави и приятна игра !

2. staneli

staneli Старши болярин

Здравей. На първата снимка се вижда, че това не е храна, а самото животно Червенобуза блатна костенурка /38 бр. костенурки/. Вероятно купуваш костенурки, а не храната им.

3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей,
    Съжалявам, но тази сутрин в 07:38 ч. и снощи в 22:41 са закупени червенобузести блатни костенурки, но не и храна за тях.
    Хубав ден!

4. darkdemonn

darkdemonn Стажант

Оф... играта ми е ресетнала пазара.... съжалявам. И от там тръгва объркването... като цъкна явно на Подменютата.. изобщо не се загледах. Моя грешка, благодаря Ви !

5. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Моля, моля. Заключвам темата. Приятна игра!

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.