Липсваща информация

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от babayaga59 на 10.6.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. babayaga59

babayaga59 Прохождащ

Здравейте, имам следния проблем:
    Когато се логна във фермата и искам да проверя колко време ми остава, за да ми е готова продукцията, информацията не се показва когато мишката е върху полето, а трябва да цъкна за да се появи. Това се отнася за всички полета от фермата. Проверявах в настройки на акаунта, но нищо не намерих там. Имам и други ферми, при които този проблем го няма.
    Също така имам проблем и при преместването на предмети. Така например ако реша да преместя даден обор на друго място трябва да натискам винаги бутона от лентата за преместване или комбинацията от бързите клавиши, което е доста дразнещо.
    Моля за съдействие и предварително благодаря.
    ИД: 40372572

2. Styx

Styx Guest

здравей, отиди в настройките на играта, дай на допълнителни настройки и там сложи отметка на "показване на информационно поле чрез.." на включено. по този начин няма да ти се налага да цъкаш върху полето за да видиш оставащото време.

относно преместването на оборите моля уточни ми, че не разбрах - искаш да местиш няколко обора или предмета последователно и тогава за всеки обор/предмет ти иска да кликаш на бутона за преместване или как ....

3. Буреноска

Буреноска Младши експерт

Едно време можеше да се мести поле или обор без бутон. Сега местиш предмети само с бутона от страничното меню или клавиши.
    М- местене
    D- триене
    spice бутон за завъртане

4. babayaga59

babayaga59 Прохождащ

Здравей STYX проверих в допълнителни настройки, въпросната опция която си посочил/а при мен е включена и въпреки това не се визуализира информацията от полетата автоматично, а трябва да се цъкне за да се види оставащото време. Относно местенето на предметите, оборите и други - ситуацията е следната:
    Избирам от менюто знака за местене и цъкам върху предмета, който желая да преместя. Местя го, но ако желая да преместя още един трябва или отново да отворя менюто, за да избера знака за преместване или да натисна бутон "М" и така да преместя останалите, които желая. В другата ми ферма нещата не са така, нито при информацията относно полетата, нито при възможността да се преместват предмети. Преди да публикувам поста сравних настройките в двата ми акаунта и нямаше никаква разлика, освен в крайния резултат. Затова оставих и ИД за проверка :).

5. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, мисля, че всички ефекти са оправени в момента, провери и пиши дали всичко е, както го искаш...

6. babayaga59

babayaga59 Прохождащ

Хиляди благодарности Кобрелия, вече всичко е наред.

7. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Радвам се, желая ти спорна игра с многото събития този уикенд!:)
    Затварям темата!

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.