Липса на солено цвете при обиране

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от staneli на 17.9.23.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. staneli

staneli Старши болярин

Обрах цяло поле със солено цвете, с ЯМЧ, но не изскочи нито едно - плевнята е празна. Към 00.50 ч. брах и китките бегаха, за първи път ми се случва такова нещо.
    Моля за проверка.
    Ето в тази ферма - id 49555776

2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, според това, което виждам са предадени всички растения + 10те броя, които по принцип оставя системата/ за да не останем без семена/ в 20:42:57 на 2023-09-17 /точно след обирането на полето/. Не може да се види какво е било засято на полето след това, т.е. няма доказателство, което да представя, че е засято растението на събитието, а не нещо друго.
    Виждам, че си засяла новите 5 броя, които са начислени тази сутрин...

3. staneli

staneli Старши болярин

Благодаря, че все пак си погледнала. Та, викаш, да пия една студена вода :).
    Винаги първо засаждам растението и после каквото е останало го предавам. Винаги. Така беше и този път - засях преди предаването соленото цвете, тор не сложих, само вода, и към 00.50 бяха готови и ги обрах, но.... китки нямаше. Мислех си, че ще видите регистриран бъг по това време...
    Тази сутрин се надявах да са се появили растенията, но бяха начислени само 5 бр.
    Ами, както и да е, малко ми остана до края, ще се справя.
    Хубав ден!

4. Кобрелия

Да, виждам, че в 00:52 часа е обрано полето и какво е получено от него като изкачащи, но няма запис с какво е било засято, какво е обрано. Това за съжаление не ни дава пълна картина на случилото се. Съжалявам, че не мога да помогна в случая! Ако мога по друг начин, с нещо друго, пиши.

5. staneli

staneli Старши болярин

Благодаря още веднъж за отделеното време. Тази ми е малката ферма и не ми е толкова важна, чопля в нея когато имам повечко свободно време.
    Ами..., слагай катинара, това беше :).

Кобрелия и Bamze харесват това.
  6. Кобрелия

.TAINNA. харесва това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.