Липса на работилница за производство на маски за еноти

Discussion in 'Архив на Помощ' started by p4eli4ka2, Jan 23, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

ИД 37605906 Моля за проверка, защото ми липса работилницата за производство на маски за еноти? Благодаря!

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    ID-то е грешно, на него отговаря някакъв акаунт 2 ниво и не е български. Ще помоля за правилното.
    Освен това би ли споделил/а откъде би трябвало да си се сдобил/а с въпросната работилница?
    Приятта вечер!

3. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

Ооооо, привет! Техническа грешка ИД 37605996. За съжаление не си спомням откъде може да съм се сдобила с работилницата. Ако ми припомните кога и как е трябвало да се сдобия може и да си спомня. Благодаря!

4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

В този акаунт няма ателие за маскировки.
    Проверих и дали случайно не е разменено и/или подарено по време на ПиТ - не е.
    Но за успокоение - има два куеста в читалището, които не си изпълнила, и в които като награда има ателие за маскировки. Става въпрос за "Неприличащи си братя" и "Големият грабеж на релсите".

Bamze likes this.
  5. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

Вие сте прекрасни! Благодаря от цялото си сърце! Много, много сте готини и винаги ми помагате, за което още веднъж поклон, и благодаря!!!! Хубав и успешен ден!!!!!!

Отново съм тук, за да ви благодаря, защото се убих да търся къде и как мога да се сдобия с такава работилница, за да не ви затруднявам. Благодаря!!!! Нямаше да мога да се справя сама!

Last edited by moderator: Jan 24, 2022
    Bamze and mushnu4ka like this.
Thread Status:
Not open for further replies.