Лалогулденово дърво като награда при достигане на ниво 200

Discussion in 'Актуализации и идеи' started by The.Farm, Jan 22, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Желаете ли лалогулденовото дърво като награда при достигане на ниво 200 в основната ферма?

Poll closed Feb 1, 2016.
  1. ДА

10.0%
  2. НЕ

5.4%
  3. Да, но ако е като награда от по-ниско ниво (100-150 ниво)

84.6%
  1. The.Farm

The.Farm Болярин

Какво мислите за това, моля включете се активно в дискусията и гласувайте, независимо от мнението Ви. А моето становище по въпроса за спечелване на "невъзможните предмети" в играта, но присъстващи в нея... съм го написал в "Общи проблеми", тема - Секвои, прочетете го, не искам да го публикувам и тук, прекалено дълъг е поста. Надявам се да се получи добър дебат. Усмихнат и успешен ден на всички.

Last edited: Jan 22, 2016
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Гласувах против, "невъзможните предмети" са много, да - едното е лг дърво. Ама никой от тях за мен не би бил стимул за достигане на ниво 200. Ако предложението беше нещо от тях да е награда при достигане на ниво 100, бих гласувала ЗА.

3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И аз гласувах с "не". Лалогулденово дърво при достигане на 100-тно ниво е добра идея, но 200 е малко множко.

.water. and The.Farm like this.
  4. The.Farm

The.Farm Болярин

Написал съм какво ми е мнението, прочети за него в тема секвои в общи проблеми, едно от тях беше секвои като опция за закупуване при достигане на ниво 100 или след него. Но е несериозно да се мисли че на ниво 100 ще имаш подарък лалогулденово дърво, минимум от 150-то да стане, за да може и създателите на играта да имат облагодетелстване от стимула които ще предоставят, иначе няма как.

5. The.Farm

The.Farm Болярин

Ето предоставих възможност да си промениш мнението, и после да не кажеш че нямам решение за всякакъв вкус :)

6. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Гласувах с ДА ако се дава от по ниско ниво,честно казано обаче по ще е интересно и по голяма тръпка ще има ако го разрешат на ПиТ,за какво ми е само едно дръвче,това което дава за месец се взема срещу есемес за 2.40 за секунди :)

dudi1970 and desi232 like this.
  7. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Лично аз искам да ми позволят да си пресея лалогулденовите дървета там, където им е мястото. Щото имам 4 такива, но не виреят на правилната поляна ;)

8. milkoga1

milkoga1 Господар

абе то и други неща не са на правилните поляни;)

9. ТИН

ТИН Обитател

например-ВЪЛШЕБНОТО ДЪРВО....

.water. and -helixme4o- like this.
  10. Eli1200

Eli1200 Познавач

И аз гласувах с ДА, но само ако е като награда от по-ниско ниво. Идеята си я бива и ще е много хубаво, ако се осъществи.:)

11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ма големи ентусиасти сте - да играете след ниво 100 за тоя дето духа - в смисъл - за единия мижав и безполезен като е само 1 няма да играя. За мен стимул да си качвам нивата е наградката на ниво 90 на овцата, както и всяко ново дръвче животинче и растение което си отворя. След като след ниво 100 няма нищо за отваряне да си я играят сами играта. Аз за толкова много милиони точки за качване на ниво след 100 и да не получа нищо няма да се бъхтя. Ще си насадя навсякъде дървета и обори - колкото дават толкова - ако ще и по ниво на година на вдигам - на пук няма да се старая. Бахарамата е друга работа - там стимула са ми многото златни статуи които трябва да отворя, но направя ли го и там вече няма да играя активно.

.water., Annabelx and tani1980 like this.
  12. StefanN

StefanN Стажант

Да, но 200 ниво е много.

13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Като знам последните нива до 100 как ги катерих, мисля, че си заслужава да го получим на ниво 100, но съм сигурна, че няма да го дадат и на 200.
    Всичко, което подпомага играчите без реални пари, вече е премахнато, няма да допуснат тази грешка, поне така си мисля.
    Много може да се говори по тези въпроси, но лошото е, че няма кой да чуе:mad::mad::mad:

14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Как им завиждам на тея дето го имат и на седмица или две обират по едно гулденче.
    Но едва ли ще ни огрее, ако ще играта и на ниво 400 да я направят.
    Бог виоско, цар - далеко.

15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ката божи ден.
    ;)

16. pepa551

pepa551 Анализатор

Оппа,пак пусна духът от бутилкаxD

mushnuk likes this.
  17. The.Farm

The.Farm Болярин

Ех, че стара тема е зачекната тук. Казано честно, вече не ми пука. В момента се намирам на 6 часа разлика напред от България, в район на микронезия. Имам постоянно кино, но щом вече ме мързи да влизам и да си събирам точките с които мога да получа 3-4 гулдена на ден. Няма да я бъде...

Мистър Пинки пак се опозори,
    с бирени джамбурета до призори
    И в таз игра,
    от мързел, съседите си пропиля...

Ха, наздравичка...

18. smarf

smarf Стажант

И аз така мой вече не ми трябва.а наздраве.

19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Трябва не трябва - аз не отказвам. Да има кой да даде, пък и цяла градинка да са още по-добре.

pepa551, .water. and mushnuk like this.
  20. koteto9

koteto9 Анализатор

така като гледам ще е най добре на 201 да го дадът като бонос