Къде вече се намират купоните за помощна техника?

Дискусията в/ъв "Общи проблеми" е започната от Krisanta97 на 8.9.26 в 22:03.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Krisanta97

Krisanta97 Прохождащ

Здравейте! Искам да попитам къде се намират вече купоните за помощната техника/помощниците – тези, които преди се появяваха в сандъка, когато натиснеш от полето вляво.

Имам предвид купоните с продължителност 1 час, 3 часа, 12 часа и т.н., които се печелят от Колелото на късмета, куестове и други награди.

Вече не мога да ги намеря. Когато натисна на „Занаятчийски продукти“, ми излизат само останалите категории – например „Бонус точки за реколта“, „Бонус общи поръчки“ и други подобни, но купоните за помощниците вече не се показват.

Имах доста такива купони, които все още не бях активирала или използвала, и сега не ги намирам никъде. Преместени ли са на друго място или са премахнати с някой от последните ъпдейти?

Ще съм благодарна, ако някой знае къде мога да ги намеря.

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, отговорът ще откриеш тук:
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Почисти-праха-промени-в-инвентара.28021/page-2#post-233350
    Спокойна нощ!