Култивиране на растения - поредната подигравка

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by 0246, Jul 29, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 0246

0246 Обитател

Уважаеми БП, култивирането на растения, дето сте го измислили, е поредната нелоша идея с опропастено бъдеще поради калпаво изпълнение. Някой за пореден път си е оставил не ръцете, а акъла в него явно. А "шанс за откриване на бонус" е типичната за БП боза и подигравка с труда на играчите, поради простата причина, че не е нито малък, нито среден, камо ли пък - голям, а си е направо - никакъв.

Към момента въпросният шанс ми е глътнал безброй растения и над 1000 супер тор без да се сдобия и с едно читаво облагородяване, но пък имах многократно възможността да се "радвам" на по-малък брой растения, смешен брой пенита и ТО, като преди това с радост са били наляти по 50-100 единици супер тор. Трудно ми е да изброя опитите, в които и трите фази са приключвали без "да ми се падне" какъвто и да е бонус.

В светлината на гореописаното препоръчвам на помощния екип да перефразира изречението "възможните бонуси, които можете да получите" на "НЕвъзможните бонуси, които със сигурност НЯМА да получите" -.-

2. Dragonj120

Dragonj120 Подрастващ автор

Като използуваш някой бонус на слота , той изчезва или може да се ползува многократно ?

3. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравей,

Ако питаш за култивирането бонуса действа докато не го премахнеш. Ако е за занаятите там всеки е с определено време.

4. Dragonj120

Dragonj120 Подрастващ автор

А като премахнеш бонуса от култивирането той връща ли се в хранилището или изчезва ?

5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

да

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

да - връща се в хранилището

или

да - изчезва

:p:)xD

П.П. Бонусът се запазва и можеш винаги, когато пожелаеш, да го използваш отново.

Като преглеждаш растенията със зелено тикче са наличните бонуси, които не са активни в момента (т.е. не са на "качени" на слот), а със зелена удивителна са тези, които са активни в момента.
    Само имай предвид, че ако освободиш някой слот, за да качиш друг бонус, то той се освобождава след 24 часа, или ако искаш веднага - трябва да платиш няколко 8 лг.

Last edited: Aug 1, 2015
    [[Fermerkaa]] likes this.
  7. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

мии аз съм прост чиляк и отговарям простичко :oops:пък дано питащия да фани како е искал да каже лирическия герой;)

0246 likes this.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

мани, мани, спомени за класно по литература ми навяваш, а ме изприщваше xD

9. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Уважаеми или уважаема 0246 култивирането изисква упорство и ресурси,нямаш някое от нещата или и двете заедно,ако мислиш че мижавите 1000 бр супер тор са ти гаранция за успех много бъркаш,просто си преценявай възможностите не всеки е А група хех

10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Тепърва и аз започнах да култивирам растения, искам да разбера:
    трябва да култивирам докато получа всички бонуси или мога да спра след като получа 25% ефективност на супер тор?

11. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

получиш ли го спираш,кога ще стане...божа-БП работа хехеее

12. 0246

0246 Обитател

Идеята на написаното беше, че нужните ресурси, съотнесени към полученото подобрение, са "кон за кокошка". В случая не смятам, че "групата", в която си като играч, има значение. Все пак, разумните хора рядко са склонни към разхищение, или както по-просто бе казано по-горе - рядко са склонни да дадат кон, за да получат кокошка. Независимо дали стартират сега или играят от години, независимо дали играта е целта и смисъла на живота им или е кратък повод да се разсеят в цветното си ежедневие, здравият разум обикновено работи със сходни параметри у хора със сходно ниво на интелигентност. Когато става въпрос за вероятност да получиш нещо, давайки друго, е добре вероятността да се движи поне около 50%, иначе кой ще налива в каца без дъно!?!

Затова прецених, че на БП ще им е полезно да знаят какви усещания всяват идеите им у клиентите, пък може и решат да впрегнат мозък и да си изкоригират вероятните недомислици, защото не смятам, че поведението "като не ти харесва - не играй" може да доведе до качествени изменения. Аз лично предпочитам да дам обратна връзка и да изчакам за корективни действия, отколкото да зарязвам поголовно, без да ми пука.

13. Kalina_A

Kalina_A Активен автор

Абсолютно съм съгласна! И аз съм изтръшквала по 1000 супер тор без резултат. Да ти кажа повече късмет имам когато използвам супер тор само за първите 2-3 скъсявания на времето и после платя 1 лг. за моментално култивиране

14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:eek:ти сериозно ли говориш:eek:чак не вярвам на късмета си на второ зареждане го улових:Dсигурно щото е било преди масовото култивиране xD

Kalina_A and 0246 like this.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

и аз улових бонуса за супер-торта сравнително бързо, за 2-3 часа, с малко супер тор и няколко лг. беше преди време, повече подробности не помня, но в никаъв случай не беше кон за кокошка. а за другите бонуси съвсем не помня, щото тях ги лових доста по-отдавна.

16. Бисквитка-ММ

Бисквитка-ММ Кандидат за признание

Да споделя и аз моите опити за хващане на заветния бонус. Около месец търпеливо си култивирах карамфилите без супер тор. И чак когато вложих няколко гулдена в третата фаза го хванах на третия опит.

лудакрава1 and Kalina_A like this.
  17. Kalina_A

Kalina_A Активен автор

Ооо, съвсем в началото и аз хванах всичко на карамфила. И съм забравила какво и как беше... Ама хванахме примоцията тогава. Ако сега успееш да хванеш бонуса за супер тор с две култивирания - отивай пускай тото веднага! :D

18. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDможе и тъй да е, то едно нещо кът зашуми и бп го рязватxD

xari_myri likes this.
  19. mar4o

mar4o Стажант

Да питам по-опитните кога да активирам бонуса от култивирането, в смисъл когато цялата ферма е обрана и трябва да се засажда.
    Защото опитах преди засяването на две полета и не ми намали времето на зреене(такъв е бонусът)
    И още нещо - показва ли някъде, че бонусът е активиран?

20. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

Активираш го когато е готов. Бонусът действа само за растението от което е култивиран и няма срок на действие.

Thread Status:
Not open for further replies.