Куест селекция: "Неонови обори"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mechopuh78, Aug 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. tani1980

tani1980 Полубог

Някой пробвал ли е селектирането при другите животни, освен тези за куеста?

2. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

3. Az2

Az2 Напреднал

Куестът е готов с цената на енстотин рефрешвания, надпредадени стойности, защото непрекъснато нещо е в повече, и излишно количество нерви.
    Не е нормално да се пускат толкова неща едновременно, които явно товарят играта допълнително, и да е елиминиран варианта за оставане на стойностите за следващата стъпка.
    Не ми хареса начина, по който е "измислено" този път събитието.
    Смятам, че, вместо да ни застрелват с по 3-4 събития, от които натрупахме ненужно количество "неща", могат да се погрижат за качеството на самата игра и приложенията на придобитото.
    Подчертавам, коментарът ми не е към форумните модератори, а към създателите на играта.
    На всички - приятна игра, нали, в крайна сметка, това е от значение.

-helixme4o- and nefertiti like this.
  4. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Куеста приключен, оборите заредени. Сега ще се възползвам от оставащото време на бейби-бума за други животни. Дано да се добера до мечтаната модна пчела.

nefertiti likes this.
  5. kukuruku1975

kukuruku1975 Стажант

И аз приключих оборите са в склада . Успех на всички :) Карам на овце но няма прескачане >:(

nefertiti likes this.
  6. baiete

baiete Болярин

Аз помпам хамелеони но и при мен е куцо никакво прескачане :mad:

-helixme4o- likes this.
  7. desi232

desi232 Посланик

вече е в историята,изхарчих 2млн мп ,200 супер храна, а добитъка не помня колко беше,но според мен точките са малко за толкова много ресурс който дадохме в куеста-.-играх го само по навик.от бейби бума нищо интересно>:(най-хубавото от евента са оборите,особено на козите

-niksan- likes this.
  8. tani1980

tani1980 Полубог

Аз затова питах каква е ползата, грешката ми беше че конкретизирах неоновите обори, а не куеста като цяло. Защото ползата откъдето и да го погледнеш се равнява на 0.

FrozenKiss, MARV3000 and desi232 like this.
  9. desi232

desi232 Посланик

наистина е никаква.с реда ще ми трябва повече от 6 месеца за да си избия парите,храната и животните,ако не и повече

FrozenKiss likes this.
  10. baiete

baiete Болярин

Деска светни ме как ще си избием супер манджат и гадините или пак съм чел между редовете :p

11. desi232

desi232 Посланик

казвам и животните защото всяко едно струва мп,храната защото си я правя,е вярно че и от куестове съм я печелила,но все пак и там съм влагала ресурс,повечето неща аз си ги произвеждам,само в краен случай купувам,но реално погледнато сме на загуба с този евент>:(

kaliopa and baiete like this.
  12. baiete

baiete Болярин

Не се нерви не се заяждам ;) то с този ''гоЛЕм'' куест всички сме вътре ако това те успокоява :(

desi232 likes this.
  13. desi232

desi232 Посланик

спокойно,зная че не се заяждаш :),чак пък да се нервирам в момента си слушам музика и ми е супер:music:

baiete likes this.
  14. nefertiti

nefertiti Активен автор

И аз го приключих, успех на всички :).

15. Dila1111

Dila1111 Обитател

Защо ми триете коментарите , нали уж за дискусия ?????

16. chaikatabs

chaikatabs Активен автор

Приключих куеста,но не можах да се възползвам до край от бейбито. Едва сега успях да вляза в играта...

17. Dila1111

Dila1111 Обитател

Казах, че куеста е **********и отговорих на един играч по-горе, че играя бейби бума за други животни, какво толкова имаше да приете ?!
    Вече не намирам и поста , за който беше попитал, да играя с други животни и не прескачам от поне 10 бейби бума, но сега точно прескочи само с едно... в едниния обор :) И не върши разбота,. че само в началните прескача :)

А, също така някой да ми каже след като след това ще си ги построяваме в рабжотилницата , за какво аджаба е този куест ?

Ми , имаш още час...

Last edited by moderator: Aug 20, 2015
  18. sahara83

sahara83 Познавач

Аз карам на кукувици и такова мижаво прескачане скоро не съм виждала.Друг път поне някоя кукувица пънкар сега нищичко.

kukuruku1975 and -niksan- like this.
  19. Dila1111

Dila1111 Обитател

Аз пак казвам, след като спрях със смс -ите и то по-малко, за храна , сега вече поне 10ти бейби бум никой.....
    Пък да не казвам и колко не ми се отчитат и ги няма , след като преброя в прозореца какво печеля....
    Демек преброявам 6 броя в прозореца, отчетени 4 , еми....

Last edited: Aug 19, 2015
    kaliopa likes this.
  20. kosdas

kosdas Анализатор

истрезнях и го приключих това

AIDA_78, desi232 and FrozenKiss like this.