Куестове за фермери експерти

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnuk, Oct 24, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

ама то не е само читалището, аз като погледнах календара за следващия месец и ми се отщя. направо прекаляват, то вместо да ти е интересно става отблъскващо и не защото няма да се справим и да ги изиграем, а защото прекалената ангажираност отблъсква. поне с мен стана така и скоро време пак ще си дам 3-4 годишна почивка. след толкова като се появя пак ще е същата боза.

150 милиона се завъртях на пазара и почти набавих всичко за куестите ама тия близалки и рисове ще са голям зор, няма на пазара, а не ми се гледат, ще видим какво ще се прави с тях.

Last edited by moderator: Jan 31, 2018
    Пума~`, DILQNADELI and sm0uk3r71 like this.
  2. tani1980

tani1980 Полубог

Подкрепа и от мен.Това е абсолютна подигравка.:wuerg:>:(:mad:

3. megi6600661

megi6600661 Стажант

Подкрепа и от мен.Това е абсолютна подигравка

4. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ясно е, че тези куесове за тия мижави награди никой фермер няма да прави било то експерт или не. Какви са тия хиляди бройки и без друго сме затрупани с временни евенти и няма време за читалището.... Да променят наградите или да махнат нулите от бройките .... И понеже куестовете са за фермери експерти да не ни пробутват глупостите с равния старт.

5. nadetonadeto

nadetonadeto Подрастващ автор

С две ръце подкрепям протеста!!!

6. baiete

baiete Болярин

Пълна подигравка и аз се присъединявам към протест :mad: :mad: :mad:

7. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

и аз вея байрака

8. БашФермер

БашФермер Генерал

много се ядосвам на нагардите аз, но похарчих 250 милиона набавих повечето животни и растения, всички производства и в 15ч ще ги подхвана, защото много ме дразнят в читалището. НОООО това, че ги играя е само и единствено от краста, все още си чакам син в тази тема да поеме ангажимента към нас да предаде на който трябва и където трябва и да се отнесе отговорно и съвестно към тази задача.

9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ма то е за яд, уж за експерти, а със стари жрици нов бардак :eek:

БашФермер likes this.
  10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Разбират думата експерти колкото и думата изобилие... направо изобилие от експерти...да вземат да се пеименуват от БП на ИЕ

11. БашФермер

БашФермер Генерал

2 куеста минати, с грънците и гуаното с хидрантите, другите 2 с палетите и дърветата за дъвчене почти, някои растения ме спират няма ги и на пазара, 2-3 дни ще се сее из сателитките. колкото до рисовете вчера заредих една сателитка с обори и производства до 2 дни и те ще станат и пиши ги бегали и 5 куеста.

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Аз пък рекох, че в Зимния шампионат. Затруднило те е предаването на 900 вода.
    xDxDxD

П.П. Още вчера писах, че скоро няма да се заема с тях, ако въобще се заема. Не сколасвам. Игнорирам ги.

13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

До там ли са опрели вода да искат да предаваме?!?!?!
    На мен се вижда само куеста с рисовете.

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Пропуснала съм, че в Урок по нежни стъпки има награда лалота.
    А грънци имам. От другите продукти - колкото да стигна до грънците и лалота.
    Но всичко останало продължавам да го игнорирам.

15. Пума~`

Пума~` Ветеран

аз си ги взех всички ЛГ :D