Куестове за фермери експерти

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnuk на 24.10.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Голямо копане.
    Цената на семките в магазина е леко разоряваща (620-985 мп), което пък ме кара да мисля, че може и да са вървежни на пазара. Времето ще покаже.

Пума~` харесва това.
  2. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Почти точно на време! Само около 3 милиона ТО ме делят от 97 ниво. ;)
    П.П. Мхм, досега не можеше да ми зареди какво се иска за новите куестове и бях толкова развълнувана. Но след като видях ...... еееее, да кажем че мнооооого вода ще изтече, докато започна да изпълнявам новите куестове. :p

Последна редакция: 24.10.16
  3. The.Farm

The.Farm Болярин

Там някъде, като станем на 70-80 години ще се хвалим колко много сме постигнали като виртуални фермери в живота. Тези който оцелеят от нас на тази достопочтена възраст трябва да са доста нервни. Ще удряме с бастуните по клавиатурата, а пък ако ни се обади някой телефонен мошеник, ще му даваме по 300-400 милиона мъхнати пенита (новата световна валута), но няма хич да ни пука щот ще сме изкукали дърти милиардери.

Последна редакция: 24.10.16
    Dionys, tanyamery, Пума~` и 5 други харесват това.
  4. прасчо6

прасчо6 Прохождащ

Уточнете времето за растежа на растенията,моля!
    /шипка-19:00 ?/Това означава,че времето е 19 минути ли ?

5. The.Farm

The.Farm Болярин

19 часа по вероятно

6. DAN63

DAN63 Обитател

Муши,къде видя тия растения и цени бре ??? Аз след 10 рефреша продължавам да виждам лютичето като последно , а много отдавна съм на ниво 200 :(:cry:

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Батка, цените в странство. Исках да знам каква пачка да приготвя, че днес се бях докарала до 13 мп xD. А растенията утре ще се появят в играта.

DAN63 харесва това.
  8. DAN63

DAN63 Обитател

Мдаа . ако не си ти , щях да си рефрешвам до утре или докато се появят !!!! Такова инфо са пуснали във ФАЯ , че нищо не ми се изясни дори след двукратно прочитане.....няма цени , няма и дата...
    БЛАГОДАРСКО за инфото !!!!!

9. baiete

baiete Болярин

Ма нещо много мижави точки дават за тез часове . Да няма някаква грешка в нашето инфо ? Щото като гледам Муши туй което е намерила са други стойностите !

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При нас посочените то са за малко поленце, макар че в таблицата със старите растения са за голямо (марулите дават 1 то).

11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ма то цени, та чак чудоo_Oепен изтрещяха тез-.-

MARV3000 харесва това.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Около 5 месеца по-късно почти съм приключила с втория куест от поредицата, копам усилено на поле и половина, няма насмогване xD. За закупуване от пазара не може и дума да става - бройките ужасни, цените (на което го има) - дебели.
    А се подочува за още такива куестове от ниво 175 нагоре :mad:.

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Отново ни заринаха.
    Поредната порция куести, които при мен дълго ще отлежават незапочнати и незавършени.
    Ако си нямах лъвове и о'люви, щях да се напъна да ги взема. По 1 бр. имам, но имам. Засега са ми достатъчни. Значи без напъни.
    В някой прекрасен ден може би. Ако няма за какво друго да си харча пенитата, например...
    То няма насмогване... Не се хващам на това хоро.
    :mad::mad::mad:

П.П. Вариант отглеждане в сателитки - да, бе, да. Това не е моята игра.

Пума~` харесва това.
  14. xari_myri

xari_myri Ветеран

почни куеста-врани и театър там се искат малко бройки:),и наградите са добри

15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

xDxDxD
    Запецнала съм на Самохвалство. Някой ден ще го избутам. (Тези с дългите растения ги играя откакто ги пуснаха на 2 полета в свободното от временни събития време. Ама бавно вървят. До под кривата круша съм.)

Пума~` и ren44o харесват това.
  16. xari_myri

xari_myri Ветеран

незнам кой ги измисли тези бройки,но определено не е добре със главата,над 200000бр за 10ч растение8)

17. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Нали нямам работа в момента, та си поиграх да сметна колко биха стрували в момента охлювите и лъвовета, ако трябваше да купувам от пазара продуктите, с уговорката, че някои от нещата се предлагат в малки количества, 1-2 неща изобщо ги няма за продажба, а охлювите поне на моя пазар са по около 140К...та, за отделение за охлюви трябват около 25 - 30 млн... и още 40 за кошара за лъвове... Толкова за напъването от мен :)

18. БашФермер

БашФермер Генерал

преди седмица завърших предните куести с производствата и ей ти на изненада, следващ порция. а, спрете се малко де!
    и за награди ще ми дават стръкове от преди 7г, това си е гавра от където и да го погледнеш. за кво ми е примерно дърво дъга? абсурди!

и за какво въобще ги пускат тия куести, наградите с смешни, единствената цел е вдигане на цените на пазара. да не говорим за звездите, които се дават, кога ще се направи нещо с тях. имам 7000 и кво от това?

Понеже наистина всичко, което се случва граничи с гавра, много моля, нека син да пише обратна връзка, от която ние сме лишени с реакцията на хората и няколко въпроса. след като това се водят куести за експерти дали наградите съответстват на такива и на самите количества, които се изискват. в менюто имам над 20 пролетни дървета и още толкова дъги, които никога не са влизали в употреба, защото са смешни, а какво остава тепърва да се възползвам от тях. звездния храст въобще не ми се коментира, остава една декорация само, която също си имам в инвентара, а преди това дава 1 ЕДНАААА звезда. чиста подигравка, като се има предвид, че всички експерти имат по един чувал със звезди, които за нищо не служат. защо не насочат усилията си в нововъведения за тези експерти, а ни пълнят с глупости, които отдавна имаме и са безполезни. не може в такива куести да ми се дават като награда обори за скунксове и калинки....тия верно си мислят, че сме малоумни. нямаме никаква обратна връзка с тях, бюлетина гледам и той е развитие в застой така, че люси ще разчитаме на вас, ама сериозно и наистина, да предадете мнението и въпросите на хората и разбира се огромното разочарование.

като ще правят куести за експерти, с което име си подковават огромните количества, да дават и награди за експерти, щом като наградите са за начинаещи да помислят какво и по колко ще искат.

Последно редактирано от модератора: 31.1.18
    [[Fermerkaa]], marto_spider2998, -dd76- и 12 други харесват това.
  19. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Подкрепям те абсолютно, с двете ръце!

milena7004 и tani1980 харесват това.
  20. p_janeta

p_janeta Старейшина

Аз лично, си довършвам започнатите куести и повече няма да влизам в читалището. 300-400 хиляди броя цветя, хиляди продукти от занаятите и други растения. Не могат да се направят ... Отказвам се ...

-niksan- харесва това.