Куестове за развъждане

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от -Youstink- на 28.2.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. -Youstink-

-Youstink- Подрастващ автор

Не ми се вярва да съм единствения, който има проблем с тези куестове. Първите 3-4 задачи от тях са лесни, но по-късно вече костват много нерви и мъхнати пенита. Вие как процедирате с тях - не ги изпълнявате или ги приключвате? Купувате селекциите, купувате животните и селектирате? Моля споделете няколко статегии, защото поне при мен нищо не действа. Ако ги играя, пенитата ми свършват, ако не ги играя ме дразнят, че са там. Аз искам да приключа всички куестове, но вече ми останаха предимно такива... Споделете как вие играете тези куестове, може и при мен нещо да работи...

2. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Изчаквам следващия бум и продължавам,до където стигна.Вярно,проточва се във времето.