Кралицата на карнавала

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 28.10.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. galka62

galka62 Стажант

благодаря ти

mushnuk харесва това.
  2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

съжалявам, ако съм те обидила просто ми писна от даскали :)а и повечето са по неграмотни и от мен:D

Последна редакция: 31.10.18
    .TAINNA. харесва това.
  3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Резултат от струва ми се по 5 бр. "Изобилие от обори" и "Изобилие от обори и дървета"... от 19 игри...

gradinar4eto, .TAINNA. и staneli харесват това.
  4. staneli

staneli Старши болярин

След изиграни малко над 100 игри, най-после нещо читаво и при мен от сандъците - хлебно дърво и див рожков. Имах по едно от тях, но дублирането им е добре дошло. Ще играя до последно, пълен игнор на Бахама-цирка от моя страна, а и +1 бр. от Календара беше доста приятна изненада тази сутрин.
    Биваше да оставят кошниците от фалстарта, ама... не би. Тогава само от първото обиране бях събрала 241 кошници, а сега и до края на събитието не мога да ги направя тези бройки.
    Здраве да е, колкото - толкова, можеше да се направят на приятно разсеяни и въобще да не пуснат Кралицата.

gradinar4eto, [[Fermerkaa]], fermer4etoo1970 и 3 други харесват това.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А при мен най-сетне от сандъчетата с врътки се пръкна и 1 парти.
    xD

.TAINNA. харесва това.
  6. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

При мен 2 игри - само 1 сандък за някакви шастливи животнки ли какво ли - дава 1 селекция.
    Как ги ловите тея сандъци не ми е ясно.
    Само сладкиши ловя аз.
    Ако не беше това 1+ за 48 часа нямаше да си губя времето да садя и мелям, ама бързо смлях лодките та се пробвам.
    Засега не е забивало както предната кралица, ама ще видим. Не си давам зор. Костната кралица ми е дала над 200 банана, имам и над 300 броя храна след слекциите, та това мога и да го игнорирам. Не ми е приоритет.
    Ще помисля за колко ще обменят смлените мрежии дали си струва да ги мелям и да ги оставя да ми ги обменят или да му тегля една и да си наблегна на шатрите.

7. gimitko

gimitko Кандидат за признание

Кралицата преминава за около 5секунди добре. Мрежата за бонбони ми застива на втората и така каквото ми влезе само -НЕ Е ДОБРЕ- .При останалите така ли е ?

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При мен няма проблем, плавно си върви от началото до края.
    Опитай с друг браузър, може да е по-добре.
    А има вероятност и нетът да ти играе номера.

9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

И аз да се включа към тея дето им забива кралицата.
    5 изиграни игри - при 2 забива и не може да мърдаш кошницата.
    Имах 3 сандъка за дървета и обори - 1 носорог, 1 суринамска вишна и 1 помело.

10. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

От 11 сандъка изобилие от обори[​IMG]

.TAINNA., staneli и sm0uk3r71 харесват това.
  11. gimitko

gimitko Кандидат за признание

Абсолютно си права. Смених си браузъра и нещата се оправиха.
    мерси.

12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Тез силиконови пистолети до кога ще изкачат, въоражих се до зъби с тях, след като отворим платформата да се превръщат в рамки:p.

13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

И аз щях да питам за силикона. Два пъти повече излиза от рамките за мрежи. Можем ли да го ползваме за други цели ? xD

14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Моите резултати от сандъците на кралицата:
    Това беше от дървета и обори, а сега от обори:

:D

tanyamery, bubolina8, AsparagusMintCandy и 6 други харесват това.
  15. 0246

0246 Обитател

При мен изскачат двойно повече пистолети, отколкото мрежи. Това ми е безкрайно полезно след като платформата е отдавна завършена.

.TAINNA., kakata13, bubolina8 и още 1 човек харесват това.
  16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

общ проблем е, но защо ти е полезно? БП да пренастроят евента да пуска повече мрежи и съвсем малко пистолети да не ги гръмнем там ;)

bubolina8 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Освен да започним силиконови промени за жениxD.

kakata13 и .TAINNA. харесват това.
  18. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

да си дойдем на думата така де, то и за мъже става xD

Последна редакция: 1.11.18
  19. milkoga1

milkoga1 Господар

От това издание на кралицата освен няколко кариеса да са хванат друго съществено май няма....И тез обори и дървета кат са сетя че до два месеца ще са прибрани в инвентара и я излязат някога, я не....съвсем ми става безинтересно.

.TAINNA., ..koni.., sm0uk3r71 и още 1 човек харесват това.
  20. Ka_Li_1

Ka_Li_1 Прохождащ

Направих си експеримент да не ловя падащите монети, който показа, че уловените бонбони, шоколади и близалки не се преобразуват в ТрТО и МП автоматично в края на всяка игра. Не че загубата е голяма, но все пак!