Кралицата на карнавала

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Feb 6, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Самардапа

Самардапа Главен болярин

При мен ''мазалото'' започна.....снощи влезнах да взема 1 бонус и цъкам, цъкам - не отчита, малко по-късно видях, че е зачетен...2 пъти рестартирах ника за да ми покаже приятелите за да изпратя подарък.....дано е само за снощи

2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

оф...............почна да влачи :cry:

3. elince77

elince77 Кандидат за признание

Извинявам се, но до сега не съм я играла тази КРАЛИЦА. Не ми е ясно за какво служат тези бонбони, шоколади и близалки, които се умножават по 3, по 6, по 10?

4. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

хващай само бананите, монетите,храната, и супер торта както и мими и дървесната те са ти с превилегий другото дава само точки опит

БашФермер likes this.
  5. elince77

Благодаря! :)

6. NoMa

NoMa Прохождащ

И кошниците с цветни бонбони НЕПPЕМЕННО!

7. elince77

Да, да, непременно. Ако успея :p. Благодаря!

8. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ееее, няма ли да дадат по една готова кошница за проба....и откъде имам 35 звездни талера да не са останали от Оле Фрапе...

9. Пума~`

Пума~` Ветеран

от всички полета при мен изскочиха 428 кошници. :)

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

492 кошници от 3 полета с минзухар, 1 полета с пъпеши, 1 поле с водна линия и повечко Харита.

Пума~` likes this.
  11. mi6elina84

mi6elina84 Guest

Тъкмо се зарадвах,че ми се паднаха много кошници и като видях ,че Кралицата се е стиснала и трябва да се мели кошница.....Аз ли бъркам,или новата Кралица,не е като предишните?

12. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

568 кошнички 30 бронзов медал,21 сребърен и 14 златен

13. tani1980

tani1980 Полубог

591 кошници, 40 златни, 22 сребърни и 42 бронзови от 2 бахамски полета с дървета без ъп и трите на фермата с тинтява и съответно разходени Харита.

[[Fermerkaa]], DILQNADELI and staneli like this.
  14. БашФермер

БашФермер Генерал

моите кошници са по-малко за сметка на медалите - само 356

15. staneli

staneli Старши болярин

Уау, винаги ударничка :).
    513 кошници, 33 златни, 52 сребърни, 52 бронзови. 3 полета с хортензия /+ десетина - дванайсет дървета, че сърце не ми даваше да им ударя балтията снощи/ и две полета с медена роса.

Да е успешен улова на благинки, фермерчета....., ако не като лани, то и половината да ловнем, пак ще е добре ;).

tani1980 likes this.
  16. sabchooo

sabchooo Велик майстор

:(Забихте ме в земята:oops:. От три полета с еделвайс и две полета с пъпеши "медна роса" само 251 кошници. Медалите са: златен - 24 ; сребърен - 21 и бронзов - 48. И правих даже и разходка на 5 куци харита:wuerg:.

Last edited: Feb 7, 2018
  17. БашФермер

БашФермер Генерал

абе имам 15 монетки те от де дойдоха?
    и нали уж кошница щяха да дават за старт или пак не съм разбрал?

18. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

И аз това питам да не са останали от Фрапето ....

19. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Уауууу, разбихте ме с кошници. Аз едвам 180 кошнички събрах с две Харита за цвят, които без да исках успях да открадна от ПиТ . Успех на всички :)

20. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Звезднете талери ще се трупат ли вече или си е само за сега?