Кралицата на карнавала

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 6.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

може, то накрая и една майна може да им ударя, аман вече

0246, DILQNADELI и tani1980 харесват това.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Щото марковите можеш да си ги купиш за 1 лг, как защо?
    xD

3. БашФермер

БашФермер Генерал

аха знаеш ли кога? в една сателитка съвсем целенасочено сеех през цялото време рози и млях парфюми за есперименти с тях, да видя кво и колко дават. резултата е едно голямо нищо и загуба на време и ресурс.

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Аз при мен няколко проби направих. И с 4 маркови. Файда - йок (както се казва по нашия край).
    Че някакви от кралицата безплатни взех, ама дали ще ги ползвам - не зная. Не видях смисъл от употребата им. Но нека се намират, за всеки случай.

5. tani1980

tani1980 Полубог

Лошо, много лошо.Не че се надявах на тях, но... Но като нещо ново се предполагаше че поне в началото ще е добре.

6. БашФермер

БашФермер Генерал

аз се надявах за големите селекции, то за малки не си струва да се слагат. и точно с тази цел да видя има ли файда от тях и каква много проби направих 1+3, 3+1, 2+2, 4 еднакви, всякакви комбинации въртях и то все на високи, скъпи животни, нищо и половина на 20 пъти прескача веднъж, то % вероятност да ти скочи и без тях пак е толкова.

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

То и аз с големите пробвах, тия от долното редче. Но само с 4 еднакви, така и така бях събрала материал за направа на нещо следващо, което ми е на дневен ред. Нито веднъж не прескочи. (В случая с 1 ми стигаше xD.)

8. БашФермер

БашФермер Генерал

аз нямам куести за селекция, общо взето игра да си се гъбаркам с клатушника за продан, ама не даваше. ако искаха да зарибят хората да сеят за тия парфюми и да ги ползват сега беше момента да отвъртят кранчето да ни подлъжат, пък после можеше пак да си го затегнат да сеем на вятъра.

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Е, аз имам още 1 бобър да правя, 2 камили и 2 усилия в Замъци в пясъка.
    Имам си още занимание за някакво време.

10. dedoto

dedoto Адмирал

Баш тази кралица е равносилна на -:cry:да ми доидеш на гости и вместо от хубавата ракия да сложа на масата 35-40 градусова пърцуцаxD

[[Fermerkaa]] харесва това.