Кралицата на карнавала

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Feb 6, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

еми шанс, не съм играл тогава, но така орязан в този си вид, взех доста неща, за повече БП са резнали кранчето. та за тези правила съм доволен.

2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ако беше участвал сигурно щеше да ги разориш8)
    Разбраха че ще играеш и за това е промениха,не дадоха толкова наградиxDxD

3. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

това ми е от миналата година и то без зор да си давах [​IMG] сега и една стотна не е от този резултат

4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Като финал - 67 изиграни игри, 2 монети и 4 кошници ще идат зян. Взети - 10 банан, 60 храна, 20 ама само веднъж, 25 безплатни билета и 5 от 15 парти врътки. Сега накрая почна да ми пуска на почти всяка игра кошница безплатна. Но както и миналта година по време на най-глемия келепир - когато хвърлянето е най-многобройно кошницата забива.

5. БашФермер

БашФермер Генерал

затова сте разочаровани, защото го сравнявате с миналогодишния, но едното няма нищо общо с другото. да, миналата година е било мнооооого по-добре, спор няма, но спрямо условията сега казвам, че съм доволен. приличен куест си беше, с прилични награди, в сравнения с някои други. и мен ме е яд, че не са се запазили старите правила, но кво да се прави нищо не зависи от нас.

6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Боже, боже, без малко да получа удар, помислих, че това е от това посещение на кралицата, макар, че не разбрах точно кралица ли е, крал ли или нещо от това, което скара депутатите в парламента, майтап.
    От кралицата не съм много доволна, но от селекциите, без много труд взех доста жаба спасител и от любовна песен на омара, но не разбрах, защо другите 2 цъкалки не се подаряваха?

Last edited: Feb 12, 2018
  7. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Аз вече изказах мнението си по повод премахването на комиксите и искам да допълня, че забелязвам тенденция като на ориенталски пазар - без пазарлъци не минава....Колко пъти в последните седмици се случва след ЧЗВ на някое събитие масово да се коментира, че наградите не си заслужават и ''в движение'' да ги ''допълват''... Т.е. - ако мине - мине, ако не харесват играта и много от играчите не участват ( и не се купуват кошници) айде ще добавим кутия с нещо си....а това нещо си е 1 лимон или 1 ягодка!!! Нещо, за което си копал 120 часа и чакаш цикличност от 30ч (примерно)!!!

Относно кралицата - при сегашното издание - стандартен евент...Аз също писах колко ресурс натрупах миналия път и продължавам да твърдя, че при самото раздаване на подаръците не виждам разлика, а разликата е в ограничението...което е 25 пъти по-голямо. Аз редих платформите доста време и самата кралица я играх само 1 ден...

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

227 игри изграх.
    От магазина озобхак всичката СХ, всичката СТ, всички купони и парти врътки, за всеки случай и всички луксозни парфюми, малко Мими тор и накрая останаха монетки за 1 чатни и 5 обикновени врътки.
    Миналата година изиграх много, над 2500 игри. Вдигнах 3-4 нива във фермата, 6-7 на баха. Количествата СХ, СТ, ФМ, ЗБ и т.н. ме е срам да си ги призная. А можех да произведа и повече кошници, но бях на границите на физическата си възможност за изиграването им... (Пуста лакомия :oops:.)

Но и от тази кралица посъбрах СХ и някои други благинки. Недоволна не съм.

По-скоро съм недоволна, че струпаха 3 събития на куп. И през месеца продължава да е така.
    Обмислям неиграене на куести до края на месеца. Пък да видим, да не се заричам. Но поне 1 ще пропусна.

Личното ми мнение, че първия път го пуснаха след продажбата на китайците, един вид някаква награда. А втория път - след едно състезание, в което се наляха доста парички от паралиите, пак като някаква благодарност.

П.П. А първият път като я пуснаха нещо в началото не ни вдъхнови, не очаквахме какво ще е, нямахме готовност/нагласа. Имаше някакво украсяване преди възможностите за пълнене на кошнички и който си беше наумил да не играе малко се забави с това, когато стана ясно, че си струва.
    Ей я дискусията:
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Дискусия-Кралицата-на-карнавала.13380/

Last edited: Feb 12, 2018
    Пума~` likes this.
  9. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Точно 51 игри изиграх и то не защото имаше някакъв смисъл, а защото БП реши да ме затрупа с кошнички. Равносметката ми е, че събитието в този си вид е пълна загуба на време.

-niksan- and Zlobara like this.
  10. Пума~`

Пума~` Ветеран

166 изиграни игри. Не съм много доволен, но квото такова. Останаха ми 10 000бр, растение, но нямах кошници. :)

paunche28 likes this.
  11. БашФермер

БашФермер Генерал

розите така или иначе ще трябват за парфюми, та няма да са ти излишни

Пума~` likes this.
  12. Пума~`

Пума~` Ветеран

предположих, че ще се запазят и за това не съжелявам. :)

paunche28 and БашФермер like this.
  13. БашФермер

БашФермер Генерал

аз не съобразих и останах с 20бр, та на ново ще ми се наложи да ги разсявам :D

Пума~` likes this.
  14. Пума~`

Пума~` Ветеран

а аз дори си помислих, че сега евента който се задава - "свети валентин" ще сеем пак от същите рози, но едва ли.

paunche28 and vikireks like this.
  15. БашФермер

БашФермер Генерал

някво друго ще е, караконджо е сложил снимки в темата за докатките, вижда се ново растение и ще се мелят ръкавици

Пума~` likes this.
  16. tani1980

tani1980 Полубог

Само дето и в двете събития пише че ще се обменя след края.

17. БашФермер

БашФермер Генерал

е нали уж тия парфюми ще се ползват занапред, всеки път от А и Б ли ще почваме, да разсяваме. тъпотии колкото искаш

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

РастениеТОЗасяване на:ВремеС водаВода
    и тор
    Вода, тор
    суп.тор
    Обмяна след
    края на евента:
    Романтична роза
    240 ТО/ТрТО- Основното поле
    - Пустото поле
    - Горската поляна
    06:0004:4804:3402:1712 ТО и 8 МП
    Аз обмяна виждам... Ооставане в играта??? Или нещо съм пропуснала?
    Пък и за парфюмите трябват кошнички, те пък откъде?

19. БашФермер

БашФермер Генерал

за парфюмите иска рози и обикновени парфюми, кошници не ще. и щом марковите остават що вземат розите да се чуди човек

20. tani1980

tani1980 Полубог

Може да ги правим с друго растение от събитие, както сега.