Кралицата на карнавала

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Feb 6, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Пума~`

Пума~` Ветеран

много вярно !

-dd76- likes this.
  2. Doremi

Doremi Старши болярин

Хем хубавички, хем много. Душички.
    Да ти напълнят пейзажчето. Да компенсират кралицата, която хвърля само боклуци, че чак ме е яд, дето сея, заради някаква храна, която я се падне, я не. Настъпи тотална оскъдица и спирам да сея.

Пума~` likes this.
  3. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

И при мен така ... спря да хвърля кошници съвсем а звездните талери за 10 игри няма и за 20-те бройки супер манджа....:(
    Цъкам си зайчета по фермите и си джиткам из предложенията, пък който иска да ходи на карнавал .

4. terminatora78

terminatora78 Активен автор

4000 растение кошници няма пробвах карамфил повече медали ми пусна от колкото кошници дали оборите не пускат повече.
    над 100 изиграни редове взети варианта ми е за парфюми за селекции варианта ми е парфюми за селекции

Last edited: Feb 11, 2018
  5. БашФермер

БашФермер Генерал

и аз имам много растение, но нямам кошници. 20000 растение стои и чака да бъде изиграно, но не сея сега с моментното точно заради медалите. чакам утре да свършат зайчетата и за няколко часа ще остане само кралицата. тогава ще сея и бера за кошници и ще изиграя игрите.

6. tani1980

tani1980 Полубог

В момента съм с 20000 роза и 2400 кошници.Да има как да подарявам по една каручка на тези, дето не им стигат.

7. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

и трите задължително
    За ред 1 е необходимо Обитание за патици - основа, а за ред 2 Прекрасно обитание за патици!
    Внимавайте, да не ъбгрейднете и 2-та предмета който получавате, защото няма да можете да запълните ред 1

.TAINNA. likes this.
  8. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Добре че кралицата ми пусна кошници, че спрях да копам още оня ден и заложих на ако за пазара. 1 милион кой ти ги дава. ;)
    Иначе пусна и 4-5 банана пък с монетите няма какво да купиш така че не съм се напъвала този път.

9. terminatora78

terminatora78 Активен автор

ще ме накарат гулдени да зареждам за обикновенни кошници а пари нещо не ми се дават

10. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

На мен ми се струва, че ако се стигне до плащане е по-добре да купуваш готови. 100 обикновени са 200ЛГ, а с тях можеш да направиш 8 с цветни бонбони, т.е. 1 ти струва така 25ЛГ, да не говорим за розите. Да купиш готова струва 12ЛГ.

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

4, ама иначе крайният резултат е верен.
    ;)

12. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Сори, ама съвсем се обърках от толкова ивенти едновременно. След като снощи се чудех за какви "зайчета" иде реч..... xD

KAtanasova likes this.
  13. amira

amira Обитател

Щедра е кралицата, мда, но откъм семки и бонбонки.

14. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

такава кралица и по 3 пъти в месеца да я пуснат аз определено няма да я играя, искат развиване на ферми и прочие а ни връщат след всеки един куест с години назад. Не може да си избия и супер торта за разсяването друго няма смисъл да изричам

15. -niksan-

-niksan- Обсебен

Тази кралица малко ми заприлича ,сливи за смет:pxD:cry:

16. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Tочно и ясно. След като имат големи изисквания и всичко става и се опира до КЕШ, но в евро вече се говори не се ли замислиха, че и наградите трябва да си заслужават цената която заплащаме.Тук и сега и аз да обевя спирам всеки вид наливане и ще наблюдавам ако няма промяна към по добро (да не забравяме че тук е виртуално), няма подобрение и мен ще загубят като играч. Но ние сме си виновни, че мълчим и се съгласяваме с тях, оставихме се по течението. Вярно ще кажете никой не ни задължава да я играя, да но 5 години съм се грижила за нея е с 2 спирания за по година де, но все пак е моя. Отдавна нее игра за разтоварване-а за натоварване отдавна играем без интерес и без стимул сега е моментът да се замислят всички ДОКОГА ще се подиграват защото за мен е така. Уж с всеки ден сме иновация а тук с сеекунди те връщат все поназад и поназад.

Last edited: Feb 12, 2018
  17. 0246

0246 Обитател

Аз се омотах с два евента едновременно - не догледах, че кралицата свършва по-късно, а само зайците приключват в 15. В резултат на което се напъвах да кошници с рози и забравих да си предам медалите, та да хвана още един ъпгрейд на патиците, насадих друго растение, не рози и сега имам прекалено много кошници. Абе пълна омотвация. Вярно е, че всичко си е написано, но да ви имам и олимпиадата от ивенти - вземете ги пускайте по 10 наведнъж, че съвсем да скапете сървърите и удоволствието на играчите. Щото тогава, видиш ли, всичките ще се юрнеме да плащаме за техника, гулдени, редове в небето и не знам си какво. Не знам как сте я наредили тая логика, но аз си мисля, че като направите играта по-трудна - няма да се облагодетелствате повече, а само ще скапете удоволствието на играчите. Все пак никой не живее в тая игра, имаме си и реален живот. Няма лошо и малко по-сложно да е, но пък чак да достигаме до висотите на магистър-идиот по дигитално кОпане - е, няма да стане. Като няма удоволствие, няма и играчи. А напоследък го избиваме на садо-мазо малко. Това е моята логика. За другите - не мога да знам, ама все си мисля, че бая народ ще се съгласи с мен.

18. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Първа ще кажа че логиката ти е бетон и от към моя гледна точка, пишете нека не крием разочарованието си от играта, па може и да се променят нещата към по добро

-niksan- likes this.
  19. БашФермер

БашФермер Генерал

завърших куеста с 259 игри, ст не съм давал за рози, освен за разсяване и плевня така и не ми се падна, само веднъж +1 за 6ч. честно казано съм доволен от взетото, но това е само, защото не съм играл предните 2 пъти и не съм видял старите резултати. но в този си вид на куеста, не мога са си изкривя душата, съм доволен от взетото. като го съпоставя с други куести и техните награди беше добре, въпреки, че зайчетата бяха в пъти по-добре.

20. -niksan-

-niksan- Обсебен

Миналата година какво бях спечелил ,СХ 1100 ,супер тор 3500,МП 8 000 000 дървесна тор 1200 тор на мими 1500.
    Точки на острова 65 000 000 точки на фермата 70 000 000,банани 370,това е от едната година където си бях записал.
    Тогава като пълнехме кошницата ,преливаше от бомбони и подаръци,сега просто дъното не можех да и покрия.