Кралицата на карнавала

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 6.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Пума~`

Пума~` Ветеран

и при мен така се получи. След вземането на редицата все повече кошници.
    Муши стегни се малко, водя те с 10 игри. До сега имам 76 изиграни xD

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

94 са към момента, но без ръсене на СТ и бонус от колелото - толкова.
    А и в сравнение с миналогодишното количество изиграни - слаба, ама много слаба ракия.
    (От някаква страна в момента ми е добре, че съм претрупана с работа тия дни, щях да лудна, ако кралицата беше по-читава.)

Пума~` харесва това.
  3. terminatora78

terminatora78 Активен автор

майче са затегнали кранчето на изкачащите трупам растение обикновени кошници малко а имам и 5 харита сега се чудя как да ги увелича. а супер тор няма.

4. Plumen

Plumen Прохождащ

Какво му става на този календар за Свети Валентин-трябва да се логнеш поне 10 пъти в менюто за да се появи?

5. Karambella

Karambella Стажант

Ми кво да става-играта е претоварена.....При мен се появи чак след 1.15 -то не бяха рефрешвания и смяна на сървари:(Нямам представа какъв е подаръка за предния ден-ама 5 гулдена няма да дам за да го отворя-причината не беше в мен-ама кой шъ ми го признай.....:eek:

6. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Открих, че ако отвориш първо "Любовни зайчета" от Събитията и след това излезеш от събитието, когато влезеш в новините се появява календара.

Последна редакция: 10.2.18
  7. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

На мен за 22 изиграни игри - само 2 пъти безплатна кошничка. Ама и храната е рядкост. И точките са малко - миналата година качих 3 нива на острова по време на карнавала. А сега - с 300 зора 1 и то благодарение на небесната градина.

8. kalin4eto77

kalin4eto77 Прохождащ

Верно аз току що опитах-ама според мен това си е губене на време-да влизаш първо в събитието и после да търсиш календара.Не може ли да се оправи да се влиза директно-както в началото.И кафе пих ама ме изнервя това дирене и мен.....

9. elince77

elince77 Кандидат за признание

Изиграх повече от 36 игри при Кралицата, ама редът не ми се появява. Иначе на 36-та игра ми показа, че го печеля, но като отида в Небесната градина - ред няма. Може би трябва да изчакам да свърши събитието ли?

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не, не трябва да чакаш края на събитието, просто провери избрано ли е да се виждат всички редички или го потърси на следваща страничка, не го дава като първо.

11. Самардапа

Самардапа Главен болярин

не рефрешвай, просто като влезеш отиваш на таймера със събития и от там влизаш в календара :) Опциите на новините са 5 и като са запълнени не показва всичко.......като са наблъскали 999999 игри не могат да се покажат всичките - вчера са добавили бейби бум-а и за това изчезна календара

12. staneli

staneli Старши болярин

За Календара влизам или от таймера, или от площада в града. Лесно става, без хиляди цъканици....

13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И аз наредих редчето, но не мога да се похваля със СХ, бананим торове, нищо общо с миналия път.
    Много се сливат цветовете, случва се да хвърли монети във всички посоки и докато се опитва да хвана всичко, оставам с празна кошничка:mad:.

14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

И аз съм така рядко кошничката е пълна. А и не се различава близалка от фермерска монета, обикновена от монета със звезда. Докато видя че пада тор и тя вече е изчезнала. Влизам и днеска, и нощеска, и кошницата все забива в посока, където не падат неща. Докато я мръдна и платформата преминала.

15. elince77

Да, наистина ставаме разногледи. И аз се пуля, пуля ... накрая очите ме болят.

16. elince77

Нагласила съм всички редици да се виждат. Освен наистина да е някъде по-надолу. А аз очаквам да е горе. Благодаря!

17. БашФермер

БашФермер Генерал

като влезеш в небесната градина, отстрани настини празните редове и ще ти излезе там.

18. 0246

0246 Обитател

Този път кралицата е много смотана. Пълно разочарование :(

19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Мен ме устройва че не се налага да строя тъпата платформа. 38 игри - реда е готов и зареден. Имам кошници з аблизо 10 игри, та да не идат на вятъра ще садя и произвеждам до довечера. После минавам на крамфили за да падат медали.

20. Doremi

Doremi Старши болярин

Този път няма кралица като хората, но има един Крал омар с арфа и една жаба спасител , която прилича на овца. Ето това са хубавините от текущите работи. Ама много хубавички!
    :)

Пума~` харесва това.