Кралицата на карнавала

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 6.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Пума~`

Пума~` Ветеран

и аз взех реда, ама нещо наградите който ловя изобщо не ми харесват. :)

sabchooo харесва това.
  2. p_janeta

p_janeta Старейшина

Може да е не е като предишните, но е добър. Активирах си кестеновия ред заради кошниците. Събрах много медали. Приключих другия куест и ми останаха медали на стойност над 10 милиона точки и пенита. От този, до момента имам над 250 супер храна, доста фермерски монети, някой и друг банан.

BUTTERFLAYS харесва това.
  3. dil1606

dil1606 Стажант

Здравейте, моля за проверка изиграх 2 игри и втората не я отчете, ИД 50350744

4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравей,

Проблема е известен и колегите вече работят по него.

5. БашФермер

БашФермер Генерал

аз пък още не съм играл, имам само 1 игра :D довечера като ми дойде музата ще изиграя събраните кошници.

6. –divane-

Пиши на съпорт от там ще ти начислят липсващата кошница.

7. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

За мен кралицата не е толкова "гола" от към подаръци.
    Проблема е в броят кошници,които могат да се изиграят.С една кошница сега,тогава се изиграваха 25 игри.От сутринта изиграх 9 игри ,умножих резултата от тях по 20 ,а трябваше да е по 24 .И въпреки това, получено бе доста задоволително.За СХ , СТ , монети....точки и всичко друго. Тогава,само подаръците ти давах 20 игри на ден... 100 игри на ден не бяха проблем.
    Кошниците са порязването за мен,и то- брутално порязване.

БашФермер, tani1980, ..koni.. и още 1 човек харесват това.
  8. БашФермер

БашФермер Генерал

ами аз не мога да направя паралел предните, но като сметна 2 и 2 е ясно, че е много орязано, защото наградите не са толкова зле. няма как да ти налее повече за 15 сек, и ако тези награди ги умножа по количеството кошници от предния път сега си е резачка. мен много ме оряза от към кошници за 35 игри ми даде само 6, което си е много малък %

sm0uk3r71 харесва това.
  9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Йей и на мен ми се падна една безплатна кошничка, ама уж дебнах, следях, кога се е появила, кога е паднала, не зъм я видял, От тея бонбони шоколади другите награди не се виждат толкова.

10. dil1606

dil1606 Стажант

БЛАГОДАРЯ

11. БашФермер

БашФермер Генерал

този път голям късмет имах почнах с 2 кошници направих 10 игри

milena7004, sm0uk3r71 и Калея харесват това.
  12. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Сега изиграх 20 кошници,даде ми и 10 бонус, като в една игра пусна 3 кошници бонус.За мен трябва да се играе на дълги серии.Колкото и да е стисната в един момент отваря кесията и....С една-две игри на серия вероятността да я хванеш в "сърдит" период е по-голяма.
    Какво да се прави,ще търсим максималното от минималното.Поне 10 обикновени кошници да трябваха за една игрова, а с тези 25 си е дивашка сеч. Нито подаръци ще си пращам, камо пи пък със сателитки да си съсипвам очите. Каквото пусне,пусне...

БашФермер, sm0uk3r71 и ..koni.. харесват това.
  13. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

От клалицата-пират ако успея да взема с монети всичката с. храна и билетите.... и понеже вече съм напред с растението, Шанела ще си го намелям. При мен нещата се завъртяха някак си като че ли Карнавала ми е помощен за зайчетата....:oops:

14. ..koni..

..koni.. Редовен

голяма шарения, не различавам много-много хвърлените от кралицата неща. Пенитата са като монетите със звезди, трябва да се взирам... По-малко кеф, повече натоварване, а играя чувствително по малко кошници.
    ест. ще играя до последно, ама да си кажа

15. staneli

staneli Старши болярин

Вие сигурно си го знаете, ама аз пак да си го кажа, че все пак може и да има някой, който го не знае - значително по-лесно се играе и повече неща се хващат при намален мащаб. Мнооого разходка се спестява. :) А иначе наистина е шарения, голяма.

..koni.. харесва това.
  16. БашФермер

БашФермер Генерал

и на мен ми даде 3 кошници, чак не можах да повярвам, снощи играх по малките часове около 3-4ч определено беше по- добре. първия път с 2 кошници изиграх 10 игри, втория с 2 кошници - 9 игри, а преди това не помня с цифрите с точност, но някъде около 35 кошници ми даде допълнителни 6 или 7 само.

ааа и в интересен на истината на мен грам не ми забива, не се е случило нито веднъж и забавяне не забелязвам, върви си идеално кошницата.

17. Калея

Калея Активен автор

На мен Кралицата ми е сърдита и не ми пуща кошници :(

18. –divane-

:wuerg::wuerg::wuerg::wuerg: На 23-тата игра и се откъсна 1 кошница да ми даде и до там.

19. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Според мен Кралицата си ги мята както предния път, само дето БП намериха начин да ни сложат прът в колелетата. И никак не е честно да сложат Кралицата с ПиТ...кое по-напред? Да си прехвърлям ли, да се разходя по пазара ли, да кося рози ли...а тез зайци дават благинки и медали събирам...пуууу дойде ми нанагорно някак си.....Много се замислям ако във следващото събитие не предложат Харита или Лалогулденово дърво дали да не се откажа временно, защото това препускане не ми е никак по вкуса. Ту съм да се забавлявам, не да преизпълня петилетката. Зарадвах се, че ще има Кралица - както много играчи го наричаха събитието на годината (в предното издание), а БП го превърнаха в редова игра....дали ще мятам зарчета или ще събирам бонбони - няма кой знае каква разлика май май...

-dd76-, rudo_bobi, Калея и 2 други харесват това.
  20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

След 36-тата игра, т.е. след вземането на редичката почна да ми дава по-често украсени кошнички. Може и случайност е.
    Че е мършава и стисната тази кралица - така е. Ама пак ще играя до последно.

П.П. Като е писано да даде кошничка - писано е:
    :music::music::music:

ПП2 И веднага след това:

ПП3 И три пъти след това по едничка. Продължава ми успешната серия.
    :p:music:

Последна редакция: 9.2.18