Кралицата на карнавала

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Feb 6, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Къде да търся наличните монети от Фрапе 2 ?

2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

от 10 игри 2 кошници, аз ли не ги виждам :eek:

sabchooo likes this.
  3. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Това което ти е останало се вижда в прозореца на кралицата.

4. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Слагай пейнджурите, хахаха. Как ще ги виждаш снощи ичкия, ичкия, ичкияxDxDxD

sm0uk3r71 likes this.
  5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

е още 4 играх няма кошници, ма с батко ти са конкаме на сливова край камината , че познайxD

БашФермер and sabchooo like this.
  6. sabchooo

sabchooo Велик майстор

То още малко и твоята кошница дето я размотаваш наляво и надясно няма да видишxDxDxD.xDБъди тарикат остави срещата с Кралицата за утре. Утрото ( т.е. ранният следобед) е по-мъдро от вечерта.

лудакрава1 likes this.
  7. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

3 кошници ми даде от една игра мисля, че бе 7 ма по ред, тази година е ад от сега още. спира забива на моменти а и кранчето е затегнато на мах, питам се дали си струва да се играе даже

Last edited: Feb 7, 2018
  8. БашФермер

БашФермер Генерал

аз още не съм играл, само тая дето я дадоха в началото. мелницата ми е заета и утре ще се освободи, да не я спирам, че е на края. утре ще меля и ще играя да я видя най-накрая и аз тая кралица какво ще й се откъсне от сърцето

9. xari_myri

xari_myri Ветеран

така като гледам много ама много саго окастрили откъм награди,поредният прецакан евент от бъг пойнт,аз се отказвам комш то и редчето е гола вода

FrozenKiss and sm0uk3r71 like this.
  10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Със 12 кошници изиграх 22 игри - цели 10 даде кралицата пират.:D

FrozenKiss likes this.
  11. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Кралицата е гола! :)

eva-mina and FrozenKiss like this.
  12. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Вода

eva-mina and FrozenKiss like this.
  13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

диване беше права, не е това, което беше:(не си струва да хабя ст, ще играя до края, ма пицата е посна

FrozenKiss and staneli like this.
  14. sabchooo

sabchooo Велик майстор

http://prikachi.com/images.php?images/531/9261531b.png
    Редът е взет, обаче наистина вече е опорочено и това събитие и се чудя дали изобщо да наливам още или да се оставя на течението вече да ме носи на където си поиска. Очакваните 4- цифрени бройки СХ и торове ще си останат мираж за мен тоя път, но пък колкото-толкова:).

15. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

аз няма да наливам колкото- толкова:)

shiky and sabchooo like this.
  16. staneli

staneli Старши болярин

Реда го взех и аз - имах късмет сутринта и целнах 100 % реколта, но и едничка супер тор няма да ползвам.
    Наистина развалиха и това събитие. Е, от тук нататък каквото ловна - добре дошло, но зор няма да си давам, без наливане и аз ще играя...

sabchooo, shiky and sm0uk3r71 like this.
  17. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Писа ли в търсачката на редовете?

ПП: Магьосници сте! Аз още не съм украсявала кошниците :oops:

ПП1: И пак да се оплача - на пазара ми подбиват бизнеса с парфюми, на 600 свалиха цената >:(

sabchooo likes this.
  18. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Благодаря, намерих го;). Първоначално очаквах да е в специални, като зайчетата , ама...:D:D:D

joujoujouj likes this.
  19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз 3 кошнички произведох - нито една не ми се падна. 6 броя храна 4 броя тор, 2 фермески монети, 16 със звезди , 2 пъти по 6 със звезди.

20. staneli

staneli Старши болярин

В поредицата от животни го търси.

пп. А, вече си го намерил...
    Всичките ми редове са в съответните поредици и така ми е лесно - при бране знам кое къде е... и дали му е дошло времето да активирам...

sabchooo likes this.