Кралицата на карнавала

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 6.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

В тази тема можете да споделите своите впечатления,
    стратегии и мнения за събитието!
    Моля, използвайте я по предназначение!

Подробна информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама​

живФорум харесва това.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Играя колкото мога. Пък колко и какво ще събера - ще стане ясно накрая.

живФорум харесва това.
  3. tani1980

tani1980 Полубог

Не ми харесва че двете събития са с едно и също растение и по едно и също време заедно.Побъркаха се вече. А кото прибавим и ПиТ.... А и се надяваме на ББ...Струва ми се че ще стане мазало. Пропуснах монетите.

живФорум, ..koni.. и Самардапа харесват това.
  4. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Интересно стана с мелницата.

живФорум харесва това.
  5. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Кралицата ще хвърля и кошници с цветни бонбони , ще стане работата....

живФорум и Самардапа харесват това.
  6. Пума~`

Пума~` Ветеран

а струва ли си да се играе ? Миналата година броя на наградите ако не се лъжа беше неограничен, а сега ако вземем всичко и искаме да продължим ще има ли какво да получаваме от кралицата ?

живФорум, paunche28 и vikito1972 харесват това.
  7. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Онази тема вече не е интересна/ за селекцията/!Там е ясно.....

живФорум и Самардапа харесват това.
  8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ще играя 36 игри, колкото за реда. А за магазина - нямам думи - защо всички неща съмнително завършват на 109, 29, 99? Има нещо гнило тука .... Има една супер тор която се набива на очи понеже струва 55 монети, ама според мен е правописна грешка и струва 59.... :D

живФорум и eva-mina харесват това.
  9. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Виж отдолу със синьото,какво пише! Пак ще дава благинки от хубавите за ловене.

Освен тях, Кралицата хвърля и малки награди от 4 супер тор, 2 супер храна, 2 Мими тор, 2 дървесна тор, 1 златен банан, 2 фермерска монета, 1 кошница с цветни бонбони, 2/4/10 монети със звезди, също така и 45 ТрТО*нивото, 65 ТО*нивото и 35 МП*нивото.

10. tani1980

tani1980 Полубог

Цъкалките могат да се вземат многократно.

живФорум и Пума~` харесват това.
  11. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Те това ще фърга
    Освен тях, Кралицата хвърля и малки награди от 4 супер тор, 2 супер храна, 2 Мими тор, 2 дървесна тор, 1 златен банан, 2 фермерска монета, 1 кошница с цветни бонбони, 2/4/10 монети със звезди, също така и 45 ТрТО*нивото, 65 ТО*нивото и 35 МП*нивото.

живФорум и Пума~` харесват това.
  12. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Редът е стратегически, като Кестеновия... Ще играя за него!

живФорум харесва това.
  13. .water.

.water. Обсебен

Не разбрах задължително ли е да са цветни кошниците ,за да вземаш наградки ,че няма да играя евента със селекциите дали ще мина без копане?

живФорум харесва това.
  14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз сега се загледах - розите ще се садят на 3 полета за 2 събития, а не на 3 полета за зайчетата и на 2 полета за острова за карнавала?

15. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Я! Кралицата ми изглежда даже по - хубава и от предишния път. Аууууууууу срам- не срам май няма да се спи. Ем...пуста лакомия...като дават как да се стърпиш да не вземеш...:pxDxD

Последна редакция: 6.2.18
    живФорум, BUTTERFLAYS и eva-mina харесват това.
  16. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

и аз искам да знам:)

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Без копане няма как.
    А за другото - ми там вероятно нещичко и без селектиране ще се изпълни, с каквото изскочи от полетата.

живФорум харесва това.
  18. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Да.
    Не искам да ви отчайвам, че предните пъти се се случваше да не го играя този евент и не знам колко се е падало, но сега не ми се вижда никак много от другите неща. Но вие ще кажете утре.

живФорум и mushnuk харесват това.
  19. БашФермер

БашФермер Генерал

молляяя? кое му е стратегическото? то на зайчетата реда по го бива от този. ако има още 4-5 такива може и да стане ама за момента, никва файда.

живФорум, ПЕПЕЛЯШКА и sm0uk3r71 харесват това.
  20. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:(