Компесация за ежедневния и коледен календ

Discussion in 'Архив на Помощ' started by пандичка, Dec 10, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ТИН

ТИН Обитател

и при мен е същото положение

Last edited by moderator: Dec 13, 2017
  2. bubolina8

bubolina8 Болярин

А който си го е отворил с лалогулдени,ще му бъдат ли възстановени?

Last edited: Dec 13, 2017
  3. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Ако говорим за 9-ти трябва вече да са ти върнати.

4. bubolina8

bubolina8 Болярин

bubolina8 каза:
    Имам проблем със отварянето на последния подарък ,който дава 100% точки не ми се отваря .Пише, че не съм отворила третото чорапче а аз съм сигурна че го отворих.Моля за проверка ID: 15990156​
    здравей, в системата подаръка е неотворен. Ако искаш можеш да го отвориш срещу лг, не може да се отвори по друг начин.:(
    "Човекът е станал свръхчовек… Но свръхчовекът със свръхчовешка мощ не се е извисил до равнището на свръхчовешки разум. Колкото по-могъщ става, толкова повече обеднява духовно… Трябва да се разбуди съвестта ни и да осъзнаем, че колкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме."
    /Ерих Фром/
    Summer wine... Още на третия ден имах проблем ,но не съм снимала.И твърдя ,че съм го отворила

5. –divane-

Както ти е писала колежката, при нас стои не отворен и няма какво да направим :(

За нас е достатъчно, нека да не сме толкова мнителни поне в тази игра.

6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

За вас може и да е достатъчно, но не вие решавате, нали? Доколкото знам, просто предавате случая "нагоре" и там някъде, някой друг взема крайното решение.

Agrafix likes this.
  7. –divane-

И за на горе все още. Не мога да разбера какъв е проблема, да на всички ни е ясно че може да се манипулира, но колко хора ще се занимават с това и ще го направят така че да не разберем. Ако този вариант не ви устройва, да не се занимаваме изобщо с календара?

8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

А не, занимавайте се, това ви е работата! :) Мен лично най ме устройва, да не се налага да ви занимавам за нищо, никога, но за съжаление това е само мечта... Това със снимките няма да проработи, сигурен съм. Малко ще са онези хора, които ще отделят време и дисково пространство, за да правят "снимки", удостоверяващи всяко свое действие в играта. Просто ще имате едно дежурно оправдание - няма снимка, няма как да се направи нищо... И не се впрягай, нямам нищо лично против теб, даже си те харесвам, ама това е тайна...

Agrafix likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.