Компенсация

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от milkoga1 на 17.5.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
?

Съгласни ли сте?

Гласуването е завършено на 6.6.18.
  1. ДА

95.0%
  2. НЕ

5.0%
Разрешено е неколкократното гласуване
  1. milkoga1

milkoga1 Господар

Тъй, аз не искам много.Даже искам само едно.Искам една цъкалка (но не ограничен брой обирания, а за до живот).Поленце 1*1, обиране на .....да кажем 12 часа (да не сме лакоми все пак).Награди:50 лалогулдена, 500 000 МП, 25 звезди, 25 банана, 50 фермерски монети, 1 000 000 ТО, 1 000 000 ТрТО, предпоследна и последна селекция от всички (тук на случаен принцип-да се връткат), по 1 загадъчен обор за фермата и баха, по 1 тайнствено дърво за фермата и баха, през 10 обирания по 1 Хари, през 10 обирания по една (тук пак на случаен принцип)- секвоя, всеки път различен купон за помощна техника, 50 СХ, 100 СТ, *50 дървесна тор,Мими тор за дървета и полета, *500 от всички за занаятите (сол,захар,и т.н.), всеки ден различен продукт-ЯМЧ,щолен и т.н. да не ги изреждам.Та така, туй е май основното, ако някой се сети за още нещо-да казва.По препоръка на Дилянчето се добавя 100 и 200 % плевня и по 5 парти врътки и 10 обикновени.Едно важно уточнение, че някой може да не е разбрал:Всичко изброено се дава накуп през 12 час, а не по едно от изброените.
    ;););););););)

Последна редакция: 17.5.18
    MARV3000, kakata13, arseniq1 и 4 други харесват това.
  2. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

супер манджа си забравил и техника както и 200 процента и 100 плевня а и парти врътки П.С и с 4 очи пак не съм догледала че ги има гласувам с две ръце за ДА

eva-mina и .TAINNA. харесват това.
  3. milkoga1

milkoga1 Господар

Манджата и техниката съм ги писал, ама за плевнята и парти врътките-да пропуск :p, добавям ги веднага

eva-mina, .TAINNA. и DILQNADELI харесват това.
  4. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

:wuerg:
    само ако махниш като опция загадъччните ще е перфектната цъкалка но и тогава ще дава само звезди или мп

.TAINNA. харесва това.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

да добавим гигантските секвои и дървото за ЛГ да се пуснат за подарък на предстоящия ПиТ ;)

az_tania61, eva-mina и DILQNADELI харесват това.
  6. milkoga1

milkoga1 Господар

Секвоите са писани,пък за кво ти е лало дърво, като ще вземаш по 50 гулдена направо

DILQNADELI и .TAINNA. харесват това.
  7. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Това най вече трябва този път да се позволи всичко за подарък или размяна да не ни ограничават

.TAINNA. харесва това.
  8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

лало дърво за по 1 ЛГ на 24 часа и то постоянно ама се сетих да качат на колелото да се печелят ЛГ-ни xD

eva-mina и milkoga1 харесват това.
  9. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Ако ти се осъществи идеята имаш и от мен по твой избор каквото си избереш от моята ферма (кестеноф фермер, хари, или каквото и да е било друго ти избираш)

milkoga1 и .TAINNA. харесват това.
  10. БашФермер

БашФермер Генерал

дамммм и тук ще кажа, че един мармот зарива шоколада в целофан.....

Кобрелия, eva-mina и .TAINNA. харесват това.
  11. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

В станиол :p:p

.TAINNA. харесва това.
  12. БашФермер

БашФермер Генерал

няма пък ще ядем марципан в целофан ;)

.TAINNA. харесва това.
  13. –divane-

Ей 1 ден и повече не съм влизала във фермата нема спориш с мен, че ставам агресивна вече >:(>:(

.TAINNA. харесва това.
  14. БашФермер

БашФермер Генерал

хахахахахахаха нека ти!!! :D :D :D :D що си премиум? ти за тва ли направи такъв голям скок?

.TAINNA. харесва това.
  15. milkoga1

milkoga1 Господар

Ееее, да си почешем езиците де, ти пък....:p

.TAINNA. харесва това.
  16. –divane-

Какво говориш почти съм те стигнала и това само с обиране на половин поле дървета :p На бахама с 20-30 вдигнах 7 нива на едно бране, а пък колко плод ...... само можеш да ми завиждаш xDxDxD

.TAINNA. харесва това.
  17. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Даа, не ми отне много да се реша да пусна глас за анкетата. Отне ми много време около 20 минути да се реша да коментирам анкетата. Бонусите са нещо прекрасно, но не забравяй, че и ножа и сиренцето са в ръчичките на БП. Добре, ще ги дадат
    /евентуално/ и ще решат, че ще се променят условията за придобиване на елементи от играта: рецепти, Сх, СТ, обори и т.н. умножавайки ги х 3 в лалота. Ще програмират така софтуера, че най-рядко излизащите обори и дървета да са с 3 пъти по-малък шанс, т.е. полетата от които могат да се паднат стават по-малко от което и шанса . Приветствам идеята ти, но в този момент малко ми се доближаваш да Томас Мор, но не вярвам да те обезглавят за това. Поздравления за анкетата и нека реализма бъде с теб.

.TAINNA. и eva-mina харесват това.
  18. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Гладни кокошки просо сънуват ..... xDxDxD. Не че не гласувах и аз, но предлагам общофорумен облог какво ЕВЕНТУАЛНО ще получим за компенсация. Аз залагам на 10 парфюма, 1 купон за техника /най-вероятно 3 часа/, 100 000 ТО и 100 000 МП, 1 букет /някакъв/, 1 щолен и 1 саксия /някаква/

.TAINNA., Dionys и -niksan- харесват това.
  19. БашФермер

БашФермер Генерал

язък лиши ме от толкова поздрави, само накрая те потупах по рамото, пууу като не му върви на човек тва си е, окъсах я от към точки, от поздрави :D

.TAINNA. харесва това.
  20. arseniq1

arseniq1 Обитател

много добра компенсация иииии...:D:D:Dпоне си починах търсих къде пише за премиум да взема да стана и аз хахаха ужас може по честничко да си почиваме и гледах боуса за тях 72 часа помощна брех..даже на гръцки написано ихууу

.TAINNA. и eva-mina харесват това.