Комиск евент 7: От птичи поглед

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Mrs.Capricorn на 14.1.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    декорацията ти е в менюто.

2. zorro58

zorro58 Ветеран

и този евент приключи и пак си останахме без бонус код, студена вода в чешмата поне има -зима е

3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ще има.

Здравейте, фермери!

Ето, че вече получихме и така дългочакваната информация за кода за възникналите проблеми при стартирането на Комикс 7.
    Кода ще бъде известен в понеделник ето какво ще дава :

------------26.01.201531.01.2015
    -23:59 часа
    50 x Специална тор на Мими
    50 x Дървесна тор
    3 x Великденски мармалад
    3 x Ябълково-тиквичков пай
    3 x Пролетен венец
    30% ТО за 48 часа глобално
    Валиден

Извиняваме се още веднъж за причиненото неудобство и ви пожелаваме приятни минути с играта!
    Екипът на Фармерама
    ​

4. zorro58

zorro58 Ветеран

съдраха се, да бяха пуснали някой купон за техника поне

5. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Еххххх мечтииииииииииииииииииии............... Аз се надявах изненадата на края на комикса да е купон за техника поне за 24 часа, а то-самолетчеее...

6. zorro58

zorro58 Ветеран

нали не ми вървяше за самолетчето , сега се убедиxD

абе до кога ще си правите гаври с хората , пуснахте куест в читалището , преди инфото , после , който предал , предал .................аман бе

Последна редакция: 22.1.15
  7. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Пуф, как мразя да съм лош пророк! Жалко само Пепеляшка дето не позна за техниката.

8. zorro58

zorro58 Ветеран

и каква е тая каша дето направиха сега

9. kazmin_tamara

kazmin_tamara Напреднал

БЛАГОДАРЯ НА ТЕБ И НА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ОТЗОВАХА, НО ЩАСТЛИВ КРАЙ ИМА САМО ПО АМЕРИКАНСКИТЕ ФИЛМИ /АКО НЕ СА ПО ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ, РАЗБИРАСЕ/. ДО СЕГА НЕ СЪМ ВЛАГАЛА РЕАЛНИ ПАРИ В ИГРАТА И ВЕРОЯТНО ЗА ТОВА МЕ ЦАКАТ. ПОЧТИ НЕ МИ ИЗЛИЗАХА ТОВАРИ И НЕ МОЖАХ ДА ГИ СЪБЕРА, МАКАР ЧЕ ИЗПОЛЗВАХ ВСИЧКО - СУПЕР ТОР, СПЕЦИАЛЕН ТОР НА МИМИ, ТИКВЕНИ МАРМАЛАДИ, ЧАТНИТА... ЛУДА РАБОТА. КАКТО И ДА Е ПРЕЖИВЯХ ГО, ЧЕ НЕ ИЗПЪЛНИХ САМО ПОСЛЕДНАТА ЗАДАЧА, А ИМАХ ВСИЧКО БЕЗ ТОВАРИТЕ.

10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

А така ми се искаше да позная:(, ще го преживея някак, но 24 часа техниката ми работи за тоз дето духаxDxDxDс една дума НА ВЯТЪРА:mad::mad::mad:.

11. nadeva

nadeva Стажант

а какъв е кода?

12. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Още не е обявен,потрай малко :)

13. nadeva

nadeva Стажант

ААААА, ОК

14. tsvete70

tsvete70 Прохождащ

Какъв е този комикс евент номер 2, който трябва да прочетем и се стартират 72 часа ?

15. bilq76

bilq76 Експерт

погледни в читалището, средната икона/червена под формата на диамант/ там са комиксите за момента са 1 и 2

16. dorka.68

dorka.68 Стажант

Купите за повече материали сложила ли си на Дървото на мъдростта,трябват ти 300 звездички,дори и да не си стигнала максимума на купите и тогава няма да имаш проблем с изскачащите.Поне при мен беше така,този евент го приключих с повече от 100 товара отгоре,а преди все не стигаха.Успех!

17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

на мен ми останаха 471 товараааааа:p

18. mirandas

mirandas Подрастващ автор

Имам един въпрос...защо нямам Загадка от другия край на света
    Постоянен куест в читалището...Благодаря предварително

19. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

20. p_dobrev66

p_dobrev66 Прохождащ

да в менюто е но му е забранено отварянето