Комиск евент 7: От птичи поглед

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Mrs.Capricorn, Jan 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Дърветата не са проблем в случая,застилаш всичко с клен(трябва ти 77 ниво)и с едно обиране се правят точките,ако нямаш ниво става и с маслини или бадем+някой мармалад за вдигане % ТО,успех на всички,а за проблем с оборите питайте мод Капри,нейната вещина е на академична висота :)

2. staneli

staneli Старши болярин

Не ми се отваря нова тема, затова ще питам тук.
    Един от съседите ми явно си е купил от разпродажбата пакет захар за желиране, защото получих като подарък 2 бр. захар за желиране от него /и един товар/. До тук добре, ама защо тези два подаръка не се броят като допълнителна бройка, ами ми заемат 2 места от възможните 20 за получаване на подарък? Т.е., ако не сте ме разбрали, вместо 20 имах право днес само на 18 /които да ми бъдат изпратени по нормален начин/!!!
    Или трябва да пиша на всички съседи да не купуват нищо, щото аз товари събирам?

п.п. да съм по темата все пак - с половин поле секвои въпросът беше решен.

3. kaka_Galq

kaka_Galq Подрастващ автор

по рано да беше казал :( , дай идея за оборите

4. adibobi

adibobi Напреднал

аз за себе си реших проблема, от снощи заредих две полета с обори които дават от 100 точки на горе, днес с великденски, пролетен и 30% от домашни любимци изкарах 25 000 точки, довечера към 10 -11 часа ще ги обера пак и това е, колкото толкова-.-

5. metalABV.bg

metalABV.bg Активен автор

Къщичката за хамелеони ще дава ли ТО за 3-задача?

Last edited: Jan 17, 2015
  6. Styx

Styx Guest

да, дава.

7. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Да попитам ,че днес нещо не искам да си човъркам мозъка , нали можеше да се стартира задачата с оборите ,когато всички обори са готови за събиране (както с дърветата например)?:) Тогава и оранжеви и жълти дошли с влака ,ще можем да ползваме:):):)

8. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Да. Трябва само да ги обереш след стартирането.

9. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Благодаря Звездичке!!!:)

10. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Защо ти е да изпълняваш задачата до край,нито цъкалка има в 3-та задача нито някаква свястна награда,улови 10% колкото да минеш следващата задача,напъни полетата с каквито обори имаш(без кокошки де :) ) и ето ти 6 хил. ТО,успех ти желая.!?

11. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Ха добър вечер!
    Имам следното питане - ако 1-ва или 3-та задача ги направя частично а останалите на 100%, колко малко ще бъда изненадан?

12. [Ghost_Rider]

[Ghost_Rider] Board Administrator Team Farmerama BG

Добър вечер!
    Ти колко искаш да бъдеш изненадан - малко или много? o_Oo_O

xDxD

13. bayVasil

bayVasil Знаменитост

оооо байо ти са появи бре, те това сега е приятна изненада;) де са губиш, на камиончетата им спаднаха гумите от седене:mad::mad::mad:
    а опита показва, че БП кофти на изненадват та още не мога да са реша колко да ма изненадат, та за това да си питам;)

14. -wwall-

-wwall- Подрастващ автор

С използването на Дракон,Великденски мармалад и Пролетен венец,след първото обиране на всички полета за 3-та задача,се получиха 43001 точки.Задачата е изпълнима,а има време и за още 9000 от Парашутеното цвете.Не се отказвайте!;)

15. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ба малка изненада ли ти е че все още успяваш да влезеш в играта за 5-6 минути,и все пак не са и турили кръста от БП :)

16. [Ghost_Rider]

Кофти, кофти - колко пък да е кофти? xD

П.П. Ще напомпаме гумите нема страшно ;)

Last edited: Jan 17, 2015
  17. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Във фая пише, че ще е малкоxDxDxD а дали е такаааааааааааа, коооооооооооооой ще ми кажеxD
    п.п. ко няма страшно, то трябва да ги сменяме със зимни и вериги да слагаме, па и песака са е поледил нема копне бре:mad:ти си виновен:p

Тайфуня, язе са унождам без проблеми, а и още си чакам автографа:p

18. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ма мноо комерсиално станало детето,сака крем карамел с домашни яйца,туй не го умея,ко знайш някоя чевръста готвачка ще го подкупим тъмното......:)

19. [Ghost_Rider]

Е за едни може да е малко а за други да е много кофти xDxDxD накрая ще кажеш как си го усетил - много или малко xDxDxD:p

П.П. зависи и колко си трениран .... :oops:

20. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Тургай кокошките и без това ша ти трябват за трета задача;) с един удар два заекаxD ку нямаш леарна ша ти пратя една тенджера по еконта да му го възбъркаш;)
    xDxDxD значи съм познал, че ще е кофти;) а малкото и многото е въпрос на свикванеxDxDxD:p

Thread Status:
Not open for further replies.